Tahriş olmuş olabilir.Merhaba sevgilimle sürtünerek ilişkiye giriyorum ve 2 gün önce vajınamda sivilce gibi birşey çıktı Bi hastalık olabilir mi yoksa normal mi lütfen cevap verin.
Hayır sivilce gibi şuan sıkmaya çalıştım tuhaf bi şekil aldıTahriş olmuş olabilir.
Hayır sivilce gibi şuan sıkmaya çalıştım tuhaf bi şekil aldı ortadaki dudakta ve şuan şiş bir durumda
Yaklaşık 1 yıldır haftada 1 kezSiğil olabilir ne zamandır sürtünüyorsunuz?
Prezervatifsiz sürtünmeyin.
Sigil kötü bir şey misiğil olabilir, bartholin kisti olabilir. sadece sivilce veya çıban olabilir. bir kaç gün takip edin, geçmezse duruma göre doktora gidin.
surtunmek de cınsel yolla bulasan hastalıkları tasır sana. ya da kıl donmustue. ya da ne bılıym bı dolu sebebı var. ama surtumeyle hamıle kalmazsın kalmasına da ne varsa bulasır haberın olsun. bı dr a gıdıver.Merhaba sevgilimle sürtünerek ilişkiye giriyorum ve 2 gün önce vajınamda sivilce gibi birşey çıktı Bi hastalık olabilir mi yoksa normal mi lütfen cevap verin.
Ne yapalımNeden sürtünüyorsunuz
1 yıldır hafta da 1 gibi düzeniniz var zaten ilişki yaşamamanız için sebep neNe yapalım
Orta dudaktasurtunmek de cınsel yolla bulasan hastalıkları tasır sana. ya da kıl donmustue. ya da ne bılıym bı dolu sebebı var. ama surtumeyle hamıle kalmazsın kalmasına da ne varsa bulasır haberın olsun. bı dr a gıdıver.
ıc dısı bılıyorum ama orta dudagı bılmıyorumOrta dudakta
Saçma sapan şeyler yazacaksan yazma1 yıldır hafta da 1 gibi düzeniniz var zaten ilişki yaşamamanız için sebep ne
Yani ortadaki şey deıc dısı bılıyorum ama orta dudagı bılmıyorum
Olur efendim başka emrinizSaçma sapan şeyler yazacaksan yazma
cinsel yolla bulaşan bir virüs sebep oluyor, insan papilllom virüsü. pek iyi bir şey değil.Sigil kötü bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?