Y Yagmuryt Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2020 169 20 18 28 21 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #1 Benim hormon sorunum var troid soğan suyu ıctim sizce hamilelik olur mu açlığa dayanamıyorum şu sıralar
Benim hormon sorunum var troid soğan suyu ıctim sizce hamilelik olur mu açlığa dayanamıyorum şu sıralar
bebeklinick Bir kızı bir oğlu varmış🩷 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.142 En iyi cevaplar 1 40.888 598 21 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #2 Umuduna .!.: Benim hormon sorunum var troid soğan suyu ıctim sizce hamilelik olur mu açlığa dayanamıyorum şu sıralar Genişletmek için tıkla... Tiroidi olan soğan suyu icemiyordu sanırım. Yanlış duymadiysam
Umuduna .!.: Benim hormon sorunum var troid soğan suyu ıctim sizce hamilelik olur mu açlığa dayanamıyorum şu sıralar Genişletmek için tıkla... Tiroidi olan soğan suyu icemiyordu sanırım. Yanlış duymadiysam
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.598 En iyi cevaplar 1 5.096 198 21 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #3 Umuduna .!.: Benim hormon sorunum var troid soğan suyu ıctim sizce hamilelik olur mu açlığa dayanamıyorum şu sıralar Genişletmek için tıkla... Soğan suyu hormon sorunu olanlara iyi gelmiyor dahada bozuyor doktora gidin troit ilacı verir açlıkla toklukla gebelik olur yada olmaz diye bir şey diyemeyiz
Umuduna .!.: Benim hormon sorunum var troid soğan suyu ıctim sizce hamilelik olur mu açlığa dayanamıyorum şu sıralar Genişletmek için tıkla... Soğan suyu hormon sorunu olanlara iyi gelmiyor dahada bozuyor doktora gidin troit ilacı verir açlıkla toklukla gebelik olur yada olmaz diye bir şey diyemeyiz