Cevap verir misinizzz

Kimmay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
78
22
3
35
Ben hamile olmadığımı düşünüyorum ama kesin bir cevap daha duymak istiyorum geçen hafta karindan ultrasona girdim ve sadece 3 cmlik kist gördü hamile olsam 14. Haftaya denk geliyordu. Hamile olsam 14. Hafta görmeme gibi bir durum olabilir mi lütfen cevap verin korku çok kötü bir şey....

Ben oğlumun ilk hareketini 13 haftalık hissetmiştim. Doktorun 14 haftalık bebeği görmemiş olması imkansız.

Adetimide oluyorum ama korkuyorum psikolojim bozuldu gibi

adet olduysan nasıl 14 haftalık hamile olabilirsin ki? Ben de 14 haftadır adet olamıyorsun sandım :)

hamile değilsin emin ol. Hamile kalmak istemiyorsan da korun bundan sonra.

adet olduysan nasıl 14 haftalık hamile olabilirsin ki? Ben de 14 haftadır adet olamıyorsun sandım :)

hamile değilsin emin ol. Hamile kalmak istemiyorsan da korun bundan sonra.
Adet olupta hamile kalan çok bizde canım :) halam 4 ay adet olmuş normal şekilde bazı kişilerde bu olabiliyormuş
Ben normal adetimi oluyorum sadece stresten iki üç gün gecikme oldu bu. 14 haftalik 3 aylık oluyor artık illaki görürdü gibi

Adet olupta hamile kalan çok bizde canım :) halam 4 ay adet olmuş normal şekilde bazı kişilerde bu olabiliyormuş
Ben normal adetimi oluyorum sadece stresten iki üç gün gecikme oldu bu. 14 haftalik 3 aylık oluyor artık illaki görürdü gibi

iyi de neden 14 haftalık hamile olasın? En son 14 hafta önce birliktelik yaşadığım için mi? 14 haftalık bebeği ultrason ekranında sen de çok net görürdün emin ol.

İnternette 14 haftalık bebek ultrason resmi diye yaz bak kocaman bebek oluyor :)

İnternette 14 haftalık bebek ultrason resmi diye yaz bak kocaman bebek oluyor :)
Onada baktım baya bebeğe benziyordu yani eller kollar olsun ama ben bu korkuyu nasıl yenicem peki ne yemek yiyebiliyorum nede düşünmeden bir günüm geçmiyor :(

Canım kist varsa hamile olma şansın çok çok düşük adet geçikmende kistten kaynaklanıyordur
Canim ben geçen ayda gittim doktora o zamanda hamile olsam 8 haftalik gibi bi süreçti o zaman kist yoktu bi buçuk ay sonra gidince çıktı yani yeni oluşmuş bu ay içinde

Canım kist varsa hamile olma şansın çok çok düşük adet geçikmende kistten kaynaklanıyordur
Canim ben geçen ayda gittim doktora o zamanda hamile olsam 8 haftalik gibi bi süreçti o zaman kist yoktu bi buçuk ay sonra gidince çıktı yani yeni oluşmuş bu ay içinde

Onada baktım baya bebeğe benziyordu yani eller kollar olsun ama ben bu korkuyu nasıl yenicem peki ne yemek yiyebiliyorum nede düşünmeden bir günüm geçmiyor :KK43:

Psikolojiniz bozulmuş olabilir mi acaba? Bir de neden bu kadar korkuyorsunuz hamile kalmaktan, evli değil mısınız?

Geçenlerde hamileyken adet görmekle ilgili bir makale okumustum. Orada doktor, bunun adet değil bildiğiniz kanama olduğunu ve tedavi edilmezse tehlikeli sonuçlar doğuracağını söylüyordu. : ) Hamile degilsiniz. Olsaydınız, kisti gören doktor bebeği mutlaka ama mutlaka görürdü.

Onada baktım baya bebeğe benziyordu yani eller kollar olsun ama ben bu korkuyu nasıl yenicem peki ne yemek yiyebiliyorum nede düşünmeden bir günüm geçmiyor :KK43:

bir psikologa git canım. Bir daha da altından kalkamayacağın işlere kalkışma.

Back
X