- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
Iki ay önce bir bey ailesiyle benimle tanışmaya geldi.Bizim oralarda öyledir. Öncesinde de ara ara yazisiyorduk. Babalarımız arkadaş .babası beni anlatmış oğluna.. oğlu da sonra bana yazdı biraz. Yazışırken bana eski nişanlımı sordu. Sorması normal ama sorma şekli hoşuma gitmedi. Yeri ve zamanı var sonucta.iki üç gün yazmışmışız bana anormal geldi.sonra ben de bu soruya soğuk bir mesaj yazdim.bir daha da yazmadı bir ay boyunca
1 ay sonra ailesiyle geldiler .Ben de ikramımı hizmetimi güzelce yaptim.Sohbetimi muhabbettimi ettım ailesiyle filan.Acikcasi çocuğun o anki hal ve hareketleri hoşuma gitti. Ailem de istekli tabi..Benden ısrarla tanışmamu istedi ailem.Ama gelin görün ki çocuk mesaj atmadı ondan sonra..Ben de beğenmedi veya istemedi diye dusundum..onemsemedim. aradan 2 aya yakın zaman geçti. Şimdi tekrar yazmış.
Kafam karisik..
1 ay sonra ailesiyle geldiler .Ben de ikramımı hizmetimi güzelce yaptim.Sohbetimi muhabbettimi ettım ailesiyle filan.Acikcasi çocuğun o anki hal ve hareketleri hoşuma gitti. Ailem de istekli tabi..Benden ısrarla tanışmamu istedi ailem.Ama gelin görün ki çocuk mesaj atmadı ondan sonra..Ben de beğenmedi veya istemedi diye dusundum..onemsemedim. aradan 2 aya yakın zaman geçti. Şimdi tekrar yazmış.
Kafam karisik..