cevap yazarsanız sevinirim...

onuseviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
1.436
10
316
İstanbul
bilenler vardır.positif sonuç aldım allaha şükür.
29 una randevu verdiler kese ve kalp atışı için.
ama bende çok korku var keseyi göremiycem falan diye.
nasıl atlataıcam bunu bilmiyorum.
acaba bebekleri kaybetmiş olsam(allah korusun)
kanama falan yaparmıydı?
lütfen bilgisi olan yazailirmi acaba?

öncelikle hayırlı olsun canım.Allahım tamamına erdirsin:Saruboceq:
o korku hepimizde oldu.gecelerce dualar ettim ben keseyi görebileyim diye..
sana tavsiyem bol bol Ayet'el Kürsi,Felak ve Nas'ı okuman..

öncelikle hayırlı olsun canım.Allahım tamamına erdirsin:Saruboceq:
o korku hepimizde oldu.gecelerce dualar ettim ben keseyi görebileyim diye..
sana tavsiyem bol bol Ayet'el Kürsi,Felak ve Nas'ı okuman..

teşekkürler canım.allah evladını bağışlasın sana inşallah
hayırlısıyla kucağına alırsın.
atamıyorum kafamdan ne yapayım ya..
hayırlısı allahtan artık

hayırlı olsun canım yaaaaa çoook sevindim meraketme hayırlısıyla 29 undada görürsün ultrasondan kaç embriyo transfer edılmışti canım sana nerde yaptırmıştın tüp bebeği hayırlısı olsun tekrar:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

çok teşekkür ederim canım.allah sanada nasip etsin.
ben kadıköy acıbadem hastanesinde yaptırdım.3 embriyo transfer ettiler.
ama kaçı tuttu bilmiyorum görürüm inşallah hayırlısıyla...

seni çok iyi anlıyorum allahın izniyle sağlıkla kesenide görürsün dediğin gibi eğer olmasalar yada düşseler kanaman olurdu mutlaka
bende kan testinde öğrendim idrar testi aldım hani o tek çizgilere inat pat diye tek çizgi çıktı dayanamadım 2 gün sonra bi daha kan testi değer katlanarak artmış yine idrar testi yine tek çizgi o doktora gidenede kadar neler yaşadım ne kabuslarla uğraştım felaket günlerdi ama o böceğini görünce tüm üzüntüler tasalar yerini mutluluğa bırakıyor inşallah sonuan kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
allah inşallah tüm bebiş isteyenleride en kısa sürede meleklerine kavuştursun

öncelikle hayırlı olsun canım evet daha önce düşük yapanların hepsini oku bak hepsinde kanama olmuş eğer kanama yoksa bence tutmuştur ama yinede yüce RABBİMİN dediği olur ama kalbini ferah tut pozitif düşün korkma ALLAHIN izniyle duyacaksın 29!unda kalp atışını

canım çok teşekkür ederim.bu anlatılamayan bir duygu.korku,mutluluk bir arada.
allah bu sınavıda hayırlısıyla geçmek nasip etsin inşallah.allah evladını da sana bağışlasın canım...Şeniz

okuyorum canım.onlar içinde çok üzülüyorum.bu tedavi falan iyicene psikolojimi değiştirdi benim.
positif sonuç alınca unuttum bütün herşeyi ama yinede stres oluyr.ne diyimki?çok teşekkür ederimŞenizcevaplar için.allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok teşekkür ederim canım.allah sanada nasip etsin.
ben kadıköy acıbadem hastanesinde yaptırdım.3 embriyo transfer ettiler.
ama kaçı tuttu bilmiyorum görürüm inşallah hayırlısıyla...

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun geçen ay görümcem orda doğum yaptı ikizleir oldu 1 kız 1 erkek dr.u ümit beydi deniz hnmla ümit bey yapmışlardı tüpü senn dr.un kım? ben karsıda jınemedde yaptırıyorum bakalım kısmet suan lucrın kullanıyorum bitecek yrn.kontrolum var bakalım sence nekadar sürer diğer iğnem transfer nezman olur merak ediyorum sabırsızlık insanı yiyip bitiriyo malesef hayırlısı olsun da Allah kımsenın çabalarını boşa çıkarmasın işallah..

benim doktorum cem demirel canım.memnunum kendisinden..
benm tedavim kısa protokoldü canım oyüzden 12 gün sürdü.
ben senin kullandığın ilaçlardan farklı ilaçlar kullandım.
puregon,orgalutron falan..
ama bildiğim kadarıyla uzun protokolde bu ilaçlar kullanılıyor ama yanılıyor olailirim.
tahminen diğer arkadaşlardan bildiğim
kadarıyla 20 gün falan sürebilir.....
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımcım...

cnm bende tüpbebek yöntemiyle hamile kaldım 4 temmuzda dogum yaptım ve şuan bir kız digeri erkek 6 aya girmiş iki tane kuzum var annelik cok güzel bir duygu allah herkeze nasip etsin inş

canım hakkında hayırlısı olsun inşşş kucağına aldığın günleride görürüsün hayırlısıyla inşşş..29 unda bebişlerini görüceksin ALLAHIN izniyle tatlım..çok heyecan satres yapmamaya çalış..

hayırlı olsun canım .. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:
o endişeler hep var canım ...
tedaviye başlarken , acaba kaç yumurtam olacak ?
transferden sonra , acaba kaçı döllenecek ?
12 gün sonra , acaba pozitif sonuç alacak mıyım ?
pozitif sonucu aldıktan sonra , acaba keseyi görebilecek miyim ?
keseyi gördükten sonra , acaba kalp atışını duyabilecek miyim ?
kalp aışını duyduktan sonra , acaba ense kalınlığı - 2li test sonucu iyi çıkacak mı ?
2li testten sonra acaba 3lü testtende alnımızın akıyla çıkabilecek miyiz ?
Allaha şükür ilk trimester ilk üç ay hayırlısıyla bitti , acaba 2.trimester nasıl geçecek ?
cinsiyeti ne olacak ?
2.trimester hayırlısıyla bitti , acaba 36 haftayı doldurabilecek miyim ?
36 hafta bitti acaba 38i görür müyüm ?
doğuma girip kucağına alana kadar acaba heryeri yerinde mi ?
sarılık olur mu , küvvezde kalır mı , kaç gün kalır ?
gibi...gibi....
bu sorularun eksiğii vadır fazlası yoktur ..
soular her etabı tamamladığımızda aklımızın bir kenarında olacak ister istemez .. bizden öncekilerde de oldu , bizde de olacak yerimseniben
sen o yüzden bence şimdilik düşük vb . olumsuz düşüncelerden uzak tutup kendini , heleki lekelenmen felan yoksa , tadını çıkar güzel haberinin :dance: neyi düşünürsek onu çekermişiz kendimize , o yüzden iyi düşün iyi olsun , okeyto Şeniz

:1shok:ya sen ne yaptın canımcım:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:
kafam zaten çorba gibiydi daha beter oldu aman allahım:roflol:

:1shok:ya sen ne yaptın canımcım:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:kafamçokkarıştı:bbo:
kafam zaten çorba gibiydi daha beter oldu aman allahım:roflol:

hadi yaaa kaydirigubbakcemile3
ben ilk günlerin tadını çıkar diye yazdım ...
acı ama gerçek ..
ben kalp atışlarından sonraki level a atladım :)))))
ikimizin de yolu uzun daha :CüvCüv:
kan sonucun kaç çıktı?

benim 12.gün kan sonucum 197,2 çıktı canım
haklısın bu arada .hamile kalmaya çalışırken aklıma hiç bu taraflarını düşünmek gelmemişti valla.
nsan başına gelmeden anlamıyor hiçbirşeyi.
o kadar uzun bir yolki bu gerçekten her aşaması
başka stres.allah yardımcımız olsun

bu tedavime başlarken çok dua etmiştim " Allahım olumu soucu alırsam hiç üzülmiycem bu sorular aklıma geldiçe , keşke böyle tasalarım olsa , olumsuzsonuç alıp da nasıl üstesinden geicem bu psikolojinin yerine " diye ..
o yüzden ne zaman içim sıkılsa benzer sorulardan aklıma duadan öte sözüm gelyor sanki ve kendi kendimi dize getiriyorum diyeyim yerimseniben

valla canım bu bir başlangıç sadece eğer bir tavsiye istersen tek gebelik için sonuçun çok iyi, kese ve kalp atışlarını alırsın büyük ihtimalle, iki kese içinde olabilir bu sonuç senden ricam
1- yatacaksın , heyacan yok .
2-ilaç jel ve özellikle dr iğne iste ( tek kese ne verirse al)
3-kendini yorma özellikle yemek konusunda bebek şu anda vücudunda depoladığın stokları kullanıyor.Süt ve yumurta şart ( dr yinede de sor)

Canım etkileniyorsun , paylaşmak güzel bir şey ama biraz yani kese görünceye kadar olumsuzluklardan uzak dur.
Anneliğin hayırlı ve tüm sevenlerine de hayırlı ve uğurlu olsun.

Canım hayırlı olsun çok sevindim hiç stres yapma işallah görürsün keseyi .....................
malesef ben daha tedavi aşamasındayım sadece morelini yüksek tut diyebilirim sana

hayırlısı olsun canım inşallah kucağına aldığın günleride görürüsün rabbimin izniyle 29 unda da göreceksin bebişlerini pozitif düşün canım ben senin için hep pozitif düşündüm senin transferinden sonra senin hep hamile olduğun hissi vardı şimdi de var kendini üzme kafayada takma herşeyi oluruna bırak :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…