- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Bebeğin için bazı şeylere göğüs germen gerekiyor eğer senin için spor daha sağlıklıysa lütfen hayatının sadece 9 ayı boyunca spor yapıcaksın doğunca zaten bi şekilde doktora gidip yada kilo vs verip daha kaliteli bi yaşama geçebilirsin.. kilo demişken kaç kilosun şuanTansiyon.ilaclarinin en.düşugunu bile kullansam 12lere.dusuyor aslinda. Yani ilaca cvp veriyor.hemen tansiyonum. birkac kez denedim ise yarycakmi diye cunku. Bazisinin yuksek.doz bile kullansa düşmüyor mesela. ama simdiden.tansiyon ilaci kullanmak istemedigim.icin diyett ve sporla dusurmeye ugrastim ama spor gercekten bir yasam.tarzi. hayatini tamamen.ona gore ayarlaman lazim. Onu da ben.beceremedim
Önce dahiliyeye git sonra dahiliye ne ilaç verdiyse kadın Doğum doktoruna göster kullabilirsin onayını al benceKadin doguma mi dahiliyeyemi once.gitmem gerek acaba
Diyet gibi düşün hani 1 ay yapıyoruz çok yol katedilmiyor ama 2.ayda mutlaka gözle görülür dahi bi değişiklik oluyor.. yürüyüş şart :)56 kiloyum. Kilom normal.boyuma gore ama surekli yürüyüş şart. Bende.tum.gün evdeyim. Birde inandiramadim kendimi yürüyüşle tansiyounun dusecegine nedense. Psikolojkman oda etkiliyor tabi. Sanki.emin olsam daha istekle yapicam gbi ama mesela 1 ay yaptm bisiklet falanda evde. Ama bi etkisini gormedim gbi geldi biraktim.
Emin ol herşeyin çaresi var senin şuan yaptığın panik bebeğine daha çok zarar veriyor bilmelisin.. insanlar Allah korusun ameliyat bile oluyorlar hamileyken o yüzden sen bol bol dua et Allah'a emanet et Rabbim gerisini zaten halledendir :) kendine iyi bak güzel şeyler düşün :)
Allah razı olsun desteğin için cok.tesekkur ederim . İnsaallah dedigin gibi olur hakkımızda hayırlısı olsun. Sana da sağlıklı hayırlı doğumlar insaallah Rabbim sağ salim kavustursun bebeğine.Emin ol herşeyin çaresi var senin şuan yaptığın panik bebeğine daha çok zarar veriyor bilmelisin.. insanlar Allah korusun ameliyat bile oluyorlar hamileyken o yüzden sen bol bol dua et Allah'a emanet et Rabbim gerisini zaten halledendir :) kendine iyi bak güzel şeyler düşün :)
Evet canm.küçük tansiyon.cok daha tehlikeliBenim tansiyounum normalde 10/6 11/6 gibidir düşük tansiyon hiç önemli değil ama yüksek önemli 3-4 kez 14/8 13/8 i gördüm doktorum küçük tansiyon 9 olmadığı sürece sorun yok dedi. Sonuç olarak tuzu kestim normalde de çok tuzlu yemezdim sonradan tuz eken biri değilim ama şimdi sıfırladım ve hiç bir sorunum kalmadı. Sirke limon baharat gibi şeyler ekliyorum yemeğime. Ayrıca korkmak seni sadece yorar canım. Korkupta ağzınla kuş bile tutsan çok üzgünüm ama bebeğini tutabileceğin anlamına gelmiyor takdiri ilahi. Allaha güven ve bol bol dua et canım. Kalbini ne kadar ferah tutarsan o kadar hayırlı olur.
Devamli gittigim yok.çünkü bu panik atak yüzünden doktorlara da guvenemiyorsun. Her sonuc temiz çıkınca rahatlayacgin yere. Bu doktor anlamadi baska.bisey var ama cikmadi diye dusunuyosun. Sonra baska bir doktora gidiyorsun yine.ayni tetkikler, ayni tatminsizlik,,,, boyle sürüp gidiyor. Yaş cok ileri olmadgi icin sebepler arastirildi bobrekler temiz kalpte ultrasonla.bakildi kac kez bi sorun gorunmedi kan tahlilleri normal sınırlarda vs... Ama bu tansiyon hep 13 14 hatta.. Küçük de 9~10. Nadiren sabah ilk kalktigimda falan.12 ~9 görüyorum okadar. 2 kardiyolog ilaca baslaman lazim hamile.kalirsan.gel ilaci degiselm.dedi bir taneside diyet ve sporla düşürelim dedi.Anlıyorum devamlı gittiğin bir kardiyolog var mı onunla konuşsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?