Kaçırmamışım zatenaaa kız çok atraksiyonlu konu nasıl kaçırdın
he yaptım tabi kideAy sonradan jeton düştüN'oldu anlat daha bi merak ettim
Foto çektirecektin yanına gidip onu yapabildin mi bari
Eee çatlatmahe yaptım tabi kide
fan değilim ya takip bile etmiyorum adamı fan olmicimmm hayırrBen nasıl kaçırmışım hayrethayırlısı
Haa hatırladım Sinan'ın Fanısın
kızın konusunu baltalamıyım şimdi özelden yazarım sana olurmu ?Eee çatlatmakonuna bakayım dedim yorumlar uçuşmuş daha senin yazdığın sonucu bulamadım
ah ah süpedi herşey ama sonunda tam anlamıyla s.çtımmmmSen naptin sinana
Ben okuyorum konunu, ordan yazarım yorumumukızın konusunu baltalamıyım şimdi özelden yazarım sana olurmu ?
Eee çatlatmakonuna bakayım dedim yorumlar uçuşmuş daha senin yazdığın sonucu bulamadım
çok gerizekalıyım biliomhahah eli varmıyor yazmaya ben yazam.
adama ben senin için gelmedim buraya demiş
çok gerizekalıyım biliom
eee sarı çizmeli memmet ağa eklemesi bile mucizeİsmimi de bilmiyor
Ben olayı şöyle düşünmüştümeee sarı çizmeli memmet ağa eklemesi bile mucize
Öyleymiş mesajlar görünmüyomuşFacebook messenger yüklü değildir. Mesela yüklü değildi bende. Annemin arkadaşı 2 yıl boyunca kadın annene ulaşmak istiyorum. Telefonunu verir isin diye mesaj atmış. Messenger ı yükleyince mesajlar düştü. Kadındaki azim beni baya güldürmüştü. Neyse annemin telini verdim ertesi gün anneme gitti. Mutlu oldu kadıncağız
Yok canım niye salak desin sonuçta 2 masum mesaj. Bence mesaj attığınızı ona söyleyin. Hem konu açılmış olur :)Öyleymiş mesajlar görünmüyomuş
Bende bu sayede öğrenmiş oldum
Artık kaç sene sonra görürse ne kadar salak der benim için
Ben olayı şöyle düşünmüştümad soyad yok, resim yok. sarı çizmeli memet aga hesabı olmuş.
Benim ilk askim (beni tanimiyor) iki yil sonra gordu. Neden? messengeri yuklemis ve mesajlari almis.Öyleymiş mesajlar görünmüyomuş
Bende bu sayede öğrenmiş oldum
Artık kaç sene sonra görürse ne kadar salak der benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?