Cevapsız kalan mesajım

canım face'de attığımız mesajlar bazen filtrelenmiş mesajlar diye bir kısım var oraya düşüyor o zaman da görmüyorsun.Daha çok arkadaş listemizde olmayanların mesajları oraya düşüyor belki görmemiştir.

Facebook messenger yüklü değildir. Mesela yüklü değildi bende. Annemin arkadaşı 2 yıl boyunca kadın annene ulaşmak istiyorum. Telefonunu verir isin diye mesaj atmış. Messenger ı yükleyince mesajlar düştü. Kadındaki azim beni baya güldürmüştü. Neyse annemin telini verdim ertesi gün anneme gitti. Mutlu oldu kadıncağız

Öyleymiş mesajlar görünmüyomuş
Bende bu sayede öğrenmiş oldum
Artık kaç sene sonra görürse ne kadar salak der benim için

Dün akşam tam kapı girişinde karşılaştık
Tabi benim de onunda yanında birileri vardı
Ama mesaj filan okumadığı belliydi
Öyle saf saf bakıştık her zamanki gibi
O kadar

ad soyad yok, resim yok. sarı çizmeli memet aga hesabı olmuş.
Ben olayı şöyle düşünmüştüm
Ben konuşunca o da kimsin falan yazar
Bende kendimi tanıtırım diye düşündüm
Ama attığım hiç bi mesaj adamda görünmüyo
Kabul ediyorum çok saçma ama bi anlık yanılgı işte
(mesaj tekrarı)

Öyleymiş mesajlar görünmüyomuş
Bende bu sayede öğrenmiş oldum
Artık kaç sene sonra görürse ne kadar salak der benim için
Benim ilk askim (beni tanimiyor) iki yil sonra gordu. Neden? messengeri yuklemis ve mesajlari almis.
Ona son bir mesaj atmistim yas gununden once. Baska ulasma imkanim yok adam Okyanusun obur tarafinda.
Birden baktim, beni eklemis, ve telefonumu messenger'a davet etmis.
Dusunun, adam sizi tanimiyor, koyu sagci bir redneck.
O an nasil sasirdigimi anlatamam.
O kadar sevindimi ki! Rahmetli kedimiz geldi yanima o da ekrana bakiyor patisiyle tuslara basiyor "buraya bas hadi yaz" diyor. Sevincimi hissetmis paticanim.
Inanilmaz tarihi bir andi, bir omur boyu zamandan sonra haberlesmek bir mucizeydi benim icin.
Uzun uzun chatlestik. Simdi ona gencken yaptiklarini yaziyorum cok mutlu oluyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…