Katılıyorum..bir erkek gerçekten isterse gelirBen de önceki mesajlarımda konu sahibine boşuna gelin güvey olmamasını söylemiştim o yüzden bana da cevap hakkı doğuyor. Özel hayatımda ne yaşarsam yaşayayım özgüvenim yerinde, sahip olduklarımın kıymetini bilmeye çalışıyorum, daha "iyi" olmak için çaba gösteriyorum. Çirkin dahi olmuş olsam, güzelliğime, kişiliğime, eğitimime en önemlisi kendime güvenim tam. Özel hayatımda da hiçbir erkeğe önce ilgi gösteren ben olmadım. İlgilenildim, canımın istediğine karşılık verdim istemediğini reddettim. Benim bir erkeğe açılmamam özgüvenimi düşürmedi. Bir erkeğe açılıp reddedilince çok iyi yaptım özgüvenli olduğumu gösterdim diyen bir kadına da hiç rastlamadım. Kadın erkek eşitliğini sonuna kadar savunurum önceki mesajlarımdan da anlayabilirsiniz, ama iş duygusal boyuta gelince kadın ve erkek eşit değildir, ruhları farklıdır. Bana göre bir kadın davranışlarıyla da zarif olmalı, istenen-beğenilen olmalı. İlk adımı kadının atması bana göre kadının zarafetini kırıyor. İllaki ilk adımı atıp mutlu olan olmuştur ama bu örnekler de çok değil kabul edersiniz ki.
YAHU SIZE NE OLUYOR? Neden sozlesmis gibi kizi vazgecirmeye calisyorsunuz? Ne olmus konusursa?
Hic begenmedim cevaplarinizi. Cok fena halde aciziyeti savunuyorsunuz.
Kadin erkek iliskieri dersinden size sifir veriyorum.
Ben konu sahibine cesaret verilmesi taraftariyimjasse , uslubum ters geldiyse ozur dilerim.
Vallahi dayanamiyorum kaliplasmis aliskanliklara artik, birseyler degissin istiyorum.
Bana gore erkegin ilk adimi atmasi gerektigi gercekten gunu gecmis, ici kokmus yanlis bir dusunce. Bunu savunmak da kuflu ve sacma aliskanlarin oturmuslugundan baska bir sey degil. Sanirim saray harem mentalitesininin tuhaf bir kalintisi bu, hani kadinlar kole pazarindan alinip hareme katilirmis ya... Secme hakki olmadigini dusunmek su yuzyilda o kadar abes geliyor ki bana.
Cok ciddi soyluyorum mesela Iranli kadinlar Turkler kadar pasif degil. evli evsiz demeden istedigi erkege yaklasip istedikleri ile beraberlik kurmaktan cekinmiyorlar ama Turk hanimlari kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyor galiba. hemcinslerimin bu halini gercekten gulunc ve demode buluyorum.
Konu sahibinin ozguveni bence hepimizin goruslerinden daha onemli. Konuyu saptirmayalaim, ben alttan almisken polemikleri onleyelim derim. Sakim olalim hanimlar.
Konu sahibinin ozguveni bence hepimizin goruslerinden daha onemli. Konuyu saptirmayalaim, ben alttan almisken polemikleri onleyelim derim. Sakim olalim hanimlar.
Neden? Cesur bir insan geri cevrilmeyi goze alir, reddelince gulerek yoluna devam eder, yaklasimini test etmis olur ve deneyimini-gelistirir, ne var bunda? Gercek yetiskin iliskisi boyle olmalidir , her reddedilmekten sonra coken insan hic birsey ogrenemeyen ve buyumeyen insan olarak kalir.ciddi yazıyorum, polemik için değil
cesaretlendirilmesi taraftarısınız ve konu sahibinin özgüveni önemli diyorsunuz ya
bu konu sahibi daha da cesaretli davranırsa özgüveninin sarsılmaması mümkün değil bence
Daha henuz konusup olayi ogrenmeden adami sahiplendirmissiniz. Olsa ne olacak?konu sahibinin özgüveninde hiçbir problem yok.Gayet de adımını atmış, bazı şeyleri netleştirmek istemiş.
Fakat karşı taraftan cevap yok?
Bu durumda konu sahibini daha fazla cesaretlendirmeye çalışmak yanlış yönlendirme olur. Şahsi fikrim adamın zaten bir sevgilisi olduğu yönünde.
Bazı noktaları kaçırıyorsunuz.
Daha henuz konusup olayi ogrenmeden adami sahiplendirmissiniz. Olsa ne olacak?
Bunu neden bu kadar buyuk bir mesele yaptiginizi gercekten anlayamiyorum, alti ustu kiz iki mesaj atmis faceten, tanismak istiyor, evlenme teklif etmiyor ki!
Neden? Cesur bir insan geri cevrilmeyi goze alir, reddelince gulerek yoluna devam eder, yaklasimini test etmis olur ve deneyimini-gelistirir, ne var bunda? Gercek yetiskin iliskisi boyle olmalidir , her reddedilmekten sonra coken insan hic birsey ogrenemeyen ve buyumeyen insan olarak kalir.
Ben zeki degilim ki, sistemi kandiriyorum. Iyi geceler!Öff.. Seni daha zeki sanıyordum, şimdi de kendi fikrini kabul ettirmeye çalışmalar falan.
Senin olayın polemik güzelim ya, başka da bir numaran yok.
Kusura bakma dahil olamayacağım , iyi forumlar.
Kiz daha cevap almamis ki red edilmis olsun?üzgünüm, konu sahibini yeterince tahlil edemediğinizi düşünüyorum
ayrıca evet, sizin tabirinizle "cesur" bir insan geri çevrilmeyi göze alır, bazıları da reddedilince gülerek yoluna devam eder
fakat yazdığınız gibi "reddedilince yoluna devam eder"
bu konu için, sizin cesaretlendirme yazdığınız şey ise "reddedilmeyi anlamayıp ısrarcı olmak"
neyse
bakış açılarımız çok farklı
anlaşmamız mümkün değil
konu sahibinin konusunu daha fazla sabote etmiş olmayayım
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?