Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazdin tam olarakAkşam bana gelip mesaj yazan siz miydiniz derse diye korkuyorum
Onun olmadığı saatlerde gideyim bari
Çok saçmaladım çok
Rezil ettim kendimi
aynen öyle oldu canım mesajları görmedifacebook ta bazı mesajlar gelen kutusuna degilde 'diğer' kismina dusuyor gecen o kisma baktim bisuru mesaj var ama ben gormemisim oyle olabilir mi acaba
evet diğer kutusuna düştüğüne ve okumadığına eminimFacebook "diger " kutusunu once ABD'de kaldirdi. Simdi "notification" kisminda sizinle arkadas olmayan birisi mesaj atarsa" falanca sizinle haberlesmek istiyor" ibaresi beliriyor. Siz kabul edince, butun "diger" kutu mesajlari "inbox"a tasiniyor.
Eger akilli telefon uygulamasi kullaniyorsa "other" boxu gormemistr, benim durumumda iki yil o mesajlar orada tursu olmustu. Mark Zuckerberg sagolsun sistemi degistirince birbirimize kavustuk.
Anladigim kadariyla "diger" kutusu Turk facebook'unda duruyor oyle mi?
evet diğer kutusuna düştüğüne ve okumadığına eminim
Olan oldu artık da
İlk lafa nasıl gireyim sizce ve en önemlisi bu mesaj olayından bahsedeyim mi?
Türk facebook'una bilgisayardan girildiği zaman diğer kutusu diye birşey yok artık. Mesaj istekleri diye bir bölüm var, arkadaş olmayan biri iletişim kurmak istediği zaman burada beliriyor ve bildirim de geliyor. Fakat uygulamasında android platformunda bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok. Hatta "diğer"lerinden gelen mesajlar bile düşmüyor diye biliyorum.Facebook "diger " kutusunu once ABD'de kaldirdi. Simdi "notification" kisminda sizinle arkadas olmayan birisi mesaj atarsa" falanca sizinle haberlesmek istiyor" ibaresi beliriyor. Siz kabul edince, butun "diger" kutu mesajlari "inbox"a tasiniyor.
Eger akilli telefon uygulamasi kullaniyorsa "other" boxu gormemistr, benim durumumda iki yil o mesajlar orada tursu olmustu. Mark Zuckerberg sagolsun sistemi degistirince birbirimize kavustuk.
Anladigim kadariyla "diger" kutusu Turk facebook'unda duruyor oyle mi?
Mesaj atarak doğru bişey yaptığımı düşünmenize şaşırdımInanmiyorum hala lafa nasil girecegim diye dusunuyorsunuz!!
Burnunuzun dibindeki bir insanla haberlesmekten neden bu kadar cekiniyorsunuz, bazi insanlar kilometrelerce oteden ulasmak icin ne taklalar asiyorlar biliyor musunuz( ornek : ben)
Eger yuzyuze gelince cekinirim derseniz bir kagida mektup verip eline tutusturun onu da yapamayacak degilsini zya!
Ama yuzyuze bir diyalog en dogrusu olur:
-Merhaba! Ben icecold! (cok icten gulumseme, goz kontagi, dik durus, elinizini uzatin)
-Size iki mesaj attim face'ten sanirim ulasmadi, tanistigimiza cok memnun oldum!(gulumseye devam, goz kontagi)
Gerisi mutlaka gelir!!
Size odev:
-Aynanin karsisina gecin ve her gun 10 dakika gulumsemenizi gelistirin. Ilk gulumseler cok samimi olmayacaktir. Ama kendinize zaman verin.
-Her gun telefonla gulumserken fotograflarinizi cekin. Gulumserken pespese degisik fotolar cekin .dik ama rahat durun. Elinizi uzatip kendinizi tanitin. Fotolari karsilastirin ve en dogal ve guzel gulusunuzu cekin. Bu gulusunuz sizin "altin gulusunuz"olacaktir. Bunu zihninize kaziyin. getirdigi duyguyu da kaziyin. Iste bu gulusunuzu kullanacaksiniz!
-Aynaya donup yukaridaki sozleri (artik ne soyleycekseniz 0 karsidaki insana soyler gibi,) defalarca soyleyin.
Insan iliskilerin %80 i vucut dilidir. Gulumseme ve dik durma (kazik gibi degil, dogal ve rahat, gogsunuzu ileri tutun, saklamayin, utanmayin) ozguven belirtisidir. Bunu asla unutmayin.
Ona mesaj atmakla en dogrusunu yaptiniz. Simdi ona ulasmak icin ikinci eylem olan yuzyuze gorusmenin sirasidir.
Bol sans!!
Yok zaten vazgeçtim bu mesaj işindenTürk facebook'una bilgisayardan girildiği zaman diğer kutusu diye birşey yok artık. Mesaj istekleri diye bir bölüm var, arkadaş olmayan biri iletişim kurmak istediği zaman burada beliriyor ve bildirim de geliyor. Fakat uygulamasında android platformunda bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok. Hatta "diğer"lerinden gelen mesajlar bile düşmüyor diye biliyorum.
Daha önce konuşma girişiminde bulunduBir erkek bir kadından hoslaniyorsa ne yapar eder ulaşır ona. Yani ben olsam ilk adımı karsidan beklerdim. Yoksa risk almaya değmez .muhtemelen kabul etmeyecektir
Canım benim konu biraz eksik ve yanlış anlaşılmışönceki konunda sana "sana ilgisi olsaydı şimdiye kadar çoktan herşey olmuştu" gibisinden bir mesaj yazmıştım. dediğimin arkasındayım. sen kendi kendine gelin güvey oldun. hepsi seni gaza getiren üyeler yüzünden
Daha önce konuşma girişiminde bulundu
Ben daha önce çok ağzım yandığı için olumlu davranmadım ona
Yaklaşık 2 ay oluyor bu girişim olalı haliyle bi daha yanaşamadı
Ama bende yeni yeni yer etmeye başladı
Hayir oyle degil. Iliski terapistlerine gore tersi olmalidir. Erkek sabit kalmali, kadin onu secmelidir.Bir erkek bir kadından hoslaniyorsa ne yapar eder ulaşır ona. Yani ben olsam ilk adımı karsidan beklerdim. Yoksa risk almaya değmez .muhtemelen kabul etmeyecektir
Bir erkek bir kadından hoslaniyorsa ne yapar eder ulaşır ona. Yani ben olsam ilk adımı karsidan beklerdim. Yoksa risk almaya değmez .muhtemelen kabul etmeyecektir
önceki konunda sana "sana ilgisi olsaydı şimdiye kadar çoktan herşey olmuştu" gibisinden bir mesaj yazmıştım. dediğimin arkasındayım. sen kendi kendine gelin güvey oldun. hepsi seni gaza getiren üyeler yüzünden
O zaman keşke siz de oylesine bi soru sorsaydiniz iletişimi başlatmak için . Faceden mesaj atmak nedir :) pardon Yaşınız kaç ?
YAHU SIZE NE OLUYOR? Neden sozlesmis gibi kizi vazgecirmeye calisyorsunuz? Ne olmus konusursa?aynısı arkadaşımın başına geldi, adamın sevgilisi var.etrafı da kesmeyi ihmal etmiyor sadece.ciddi bir şey olsaydı gelip konuşurdu çoktan.umutlanma boşuna..
ayrıca facebookta ekli olmayan biri mesaj atsa bile, sana "1 mesaj isteğin var" şeklinde bildirim geliyor.görmeme durumu yok o yüzden.
Bakin Turk kadinin kaliplasmis bir ozguven sorunu varken hemcinslerinizin moralini bozmaya hakkiniz yok. Ya ise yarayan bir teknik gosterin ya da yazmayin buraya.
Yazdiklariniz o kadar negatif o kadar hayal kirikligina ugratici ki anlamakta zorlaniyorum.