Cevapsız mesaj...

seni mutlu etmek istiyorum ne ya..
kaldır kaldır totoyu sonra nasıl ilgili olmasını sağlarım de..

bırak zorlama habire söylenme niye öylesin niye böylesin diye... bu kız neden bana karşı değişti diye o düşünsün fırsat ver adama..

Ah ah genclik. Boyle uzun mesajlar falan tey teyyy. Aklima geldi. Artik attigim mesaj eve gelirken ekmek kola yani:KK53:

Cevap vermiyosa seni sevmiyo bence

ne demek arada bir soğuk olur falan?
seni seven bir insan göremedim ortada.
kendini kandırıyorsun bence.
hemen bitirmek kolay değil ama sen bitirmezsen o bitirir zaten.
hayra alamet değil bu tavırlar.
bir de zaten "sevmiyorsan söyle" gibi bir şeye "evet sevmiyorum"demezler ki.
öyle bir şey yok minvalinde yalan dolan laflar ederler. çünkü hemen ayrılırsa boşta kalır.
kolay değil bazen ilişkiyi bitirmek.
taaa ki aşık olabilecekleri başka birini bulana kadar böyle sürer, sen onu çekmeye devam ettiğin müddetçe.
o zaman da ardına bakmadan kaçar. tabii bunları demem boş şu an.
sen çok sevdiğin için sonuna kadar gideceksin. inşallah çok yıpratıcı olmaz.
Evet seviyorum ama ayrilamama nedenim cok sevmem degil.Gerçekten bilmeden yapiyo bu yaptiklarini.hani yok olmaz filan dersiniz belki ama karakteri öyle soguk biri yalniz bana karsi böyle degil yani.mesela sürekli arar mesaj atar ne bileyim goruselim dersem ikiletmez hep görüşür ben eve dönmek isteyene kadar sikilsa bile bisey demez.ama arkadasimmis gibi oturur yanimda güzel sözler duyamam.geleceğe dair hayal kurmaz hic.hayal kurmayi sevmem hic der.Inanin anlamaya calisiyorum onu ama bir buçuk yil oldu artik ciddi bi adim atmak istiyorum onun icin degerli oldugumu hissetmek istiyorum. Bunu istedigimi nasil soylicem hic bilmiyorum.

Amcalari sorunlu sürekli para isteyip dururlar onlara takiliyorum diyo ama bilemiyorum
Ozaman dediği gibidir çünkü erkekler dolambaçlı yolları seçmez genelde neyse onu söyler.bence bi süre kendi haline bırakın.sonuç olarak ayrılmak istese ayrılır değil mi

Çok üstüne gidersen böyle havalara girer, sorunu varsa anlatır yabancı değilsin sen. Sormuşsun neyin var diye bir şey dememiş. Bırak o zaman anlatmak istediğinde anlatsın. 1,5 yıl kısa bir süre değil hala kendini sana açamadıysa seni kendine yakın hissetmiyordur diye düşünüyorum.

seni mutlu etmek istiyorum ne ya..
kaldır kaldır totoyu sonra nasıl ilgili olmasını sağlarım de..

bırak zorlama habire söylenme niye öylesin niye böylesin diye... bu kız neden bana karşı değişti diye o düşünsün fırsat ver adama..
Aşk denilen şey neden bu kadar zor.
Aklim ayril diyor kalbim acıyor. Her zaman mantigiyla hareket eden gülşen bu kez mantigina sus diyo.Ama ben kendime bu kötülüğü yapmiycam.biliyorum cok üzülcem cok agliycam ama gecer dimi.ölüm acısını yaşadım ben hemde en büyüğünü Ask acisinida atlatirim dimi.mutlu olur muyum? Pismanliklarim olur mu?

Offf kusura bakmayin sacmalamaya doyamadim. Anneme ve kizkardesime anlatamiyorum üzülmesinler diye buraya yazarak biraz rahatlamaya calisiyorum iste hakkinizi helal edin...

bencede ilgiyi kes şunla, o seni merak etsin. zaten eğer merak ederse anlaki senden vazgeçmek istemiyor.
O sacma mesajina cevap vermedim.simdi mesaj atmis aşk napiyon diye.acik acik konuscam benimle gelecek hayalin yok ailenle tanistirma gibi bi istegin yok.beni mutlu etme gibi bi derdinde yok yoruldum yiprandim ayrilmak istiyorum dicem.

Kusura bakma da yazdığın mesaj o kadar bayık ki, ilgini haketmedigimi düşünüyorsan acık olursun ben de yoluma bakarım tarzı bisi yazaydın bari, seni mutlu etmek istiyorum falan bayık ötesi, harem mi orası, sen cariyesi misin? Resmen ölüyorum senin için lütfen beni terketme demişsin. Geçmiş olsun. Bu iş er ya da geç biter net.

Cevap yazdi cevabi tam olarak böyle bana bunlarla gelme çözüm onerileri ile gel :))) böyle yani

senin yazdigin mesaja ancak ostrojen hormonlari yuksek bi adam duygusal cvp verirdi.
erkek arkadasinin verdigi cvp ortalama bi erkek cvbi bence adamda sorun yok.
askli bocuklu seviyorumlu msjlar atma cok fazla.
sorunun varsa yuzune soyle ki zaten o da oyle istiyor sanirim.

Aşk denilen şey neden bu kadar zor.
Aklim ayril diyor kalbim acıyor. Her zaman mantigiyla hareket eden gülşen bu kez mantigina sus diyo.Ama ben kendime bu kötülüğü yapmiycam.biliyorum cok üzülcem cok agliycam ama gecer dimi.ölüm acısını yaşadım ben hemde en büyüğünü Ask acisinida atlatirim dimi.mutlu olur muyum? Pismanliklarim olur mu?

Offf kusura bakmayin sacmalamaya doyamadim. Anneme ve kizkardesime anlatamiyorum üzülmesinler diye buraya yazarak biraz rahatlamaya calisiyorum iste hakkinizi helal edin...

estf ne hakkı .. kendi isteğimizle okuyoruz..
tabiki zamanla her acı unutuluyor.. ama siz birazda kendiniz büyütüyorsunuz gibi .. bir sonraki mesajınızda yazmışsınız ya mesaj atmış diye.. adamın cidden yapısı bu demek ki.. hemen cevap yazmayın yazdığınızda da iyi ne yapayım gibi bir cevap yazın sen napıyorsun falan diye sormayın.. onu merak etmeyin bir süre..

Evet seviyorum ama ayrilamama nedenim cok sevmem degil.Gerçekten bilmeden yapiyo bu yaptiklarini.hani yok olmaz filan dersiniz belki ama karakteri öyle soguk biri yalniz bana karsi böyle degil yani.mesela sürekli arar mesaj atar ne bileyim goruselim dersem ikiletmez hep görüşür ben eve dönmek isteyene kadar sikilsa bile bisey demez.ama arkadasimmis gibi oturur yanimda güzel sözler duyamam.geleceğe dair hayal kurmaz hic.hayal kurmayi sevmem hic der.Inanin anlamaya calisiyorum onu ama bir buçuk yil oldu artik ciddi bi adim atmak istiyorum onun icin degerli oldugumu hissetmek istiyorum. Bunu istedigimi nasil soylicem hic bilmiyorum.
Hiçbir şeyiniz uymuyor işte daha niye ısrar ediyorsunuz?

O sacma mesajina cevap vermedim.simdi mesaj atmis aşk napiyon diye.acik acik konuscam benimle gelecek hayalin yok ailenle tanistirma gibi bi istegin yok.beni mutlu etme gibi bi derdinde yok yoruldum yiprandim ayrilmak istiyorum dicem.

Ne kadar abartıyorsunuz olayları. Genel yapısı durağında niye adamdan daha değişik davranmasını bekliyorsunuz.

Sanırım sizin sorun ettiğiniz şey, bir adım atmamış olmanız. Yani 1,5 senede hemen ciddi bir adım atmak, adını koymak mı gerekiyordu. Böyle konuşacağınıza, 1,5 senedir bu konularda fikrinizi söyleseydiniz. Uzun flört döneminden hoşlanmam, ciddi ilişki isterim vs diye.

Koca meraklısı gibi, sen beni ailenle tanıştırmıyorsun, gelecek hayalin yok vs denir mi? Ben çok utanırım yani böyle şeyler söylemekten. Ve hiç konusunu etmedim. 1-1,5 sene sonra eşim kendisi teklif etti annesiyle tanıştırmayı, daha sonra da aileler tanıştı.

Ne kadar abartıyorsunuz olayları. Genel yapısı durağında niye adamdan daha değişik davranmasını bekliyorsunuz.

Sanırım sizin sorun ettiğiniz şey, bir adım atmamış olmanız. Yani 1,5 senede hemen ciddi bir adım atmak, adını koymak mı gerekiyordu. Böyle konuşacağınıza, 1,5 senedir bu konularda fikrinizi söyleseydiniz. Uzun flört döneminden hoşlanmam, ciddi ilişki isterim vs diye.

Koca meraklısı gibi, sen beni ailenle tanıştırmıyorsun, gelecek hayalin yok vs denir mi? Ben çok utanırım yani böyle şeyler söylemekten. Ve hiç konusunu etmedim. 1-1,5 sene sonra eşim kendisi teklif etti annesiyle tanıştırmayı, daha sonra da aileler tanıştı.
Bak bendesenın yaptıgın hataları yapmıstım ayrılık asamasına gelmıstık esımle sonra bana deger vermyene ben nıye deger verıyprum dedım. Ve sıkmadım kafama taksamda belı etmedım souk davrandım ustelemedım ben kactım sonra evlılk konusu acmyan adam evlık konusu actı kardeslerını tanyodum annesını babasını ıs.en bılyodum onlarla tanıstrmqlar ıs yerımden her ajsam alıp eve gotrmeler onceden ben cagrıodum cok uzak derdı sonrq ben kactım o kovaladı sımdı evlıyız gecen eskılerdwn konusyorduk bu konu acılmıstı sen ole yapnca hanı bu benden asla vaz gecmez gıbı dusnyordum sen kendını cektın anda kaybedıyprum dedım korku saldı zaten sevıyordum cok sevıodum oncedende sevıyodumda senın benden vazgecmıcenı dusnyodum hanı bıraz erkk pıskolojısı kendımızı ıstn goruyoruz dedı bole yaptn ıyı oldu benı adam ettn dedı sımdı bıle evlı oldumuz halde tavtmı koyarm semerı verme ele ıplerı sende tut

hayır öyle bişi deme sakın. hiç o konulara girme.. napıyon demişya sende iyiyim cnm dışardayım bende arkadaşlarla oturuyoruz:)) falan de.. bak bakalım noluyo:KK66:

Merhaba Hanımlar
Bugün erkek arkadaşımla görüştüm. Uykusuz olduğu icin biraz durgun ve soğuktu.Pek sıcak davranmadı bana.Bende yorgundum ama ona hic yansitmadim o böyle yansitinca ben baska anlamlar yukledim biraz üstüne gittim.Zaman zaman böyle yapar bana durgun olur hic yakınlık göstermez. Genel yapısı durgun biraz ama insan sevgilisine yakin olmak istemez mi?Bana karsi bu kadar durgun ve soguk olmamali bence.O böyle soğuk olunca bende yakın davranamiyorum.Neyse bugün soylendim biraz sevmiyorsan beni söyle böyle her gorustugumuzde soğuk davranma.geleceğe dair hayal kurmuyosun falan filan bir sürü sey söyledim çünkü artik dolmustum.o ise bisey soylemedi yanlis dusunuyosun sadece diyebildi.neyse böyle tatsiz eve döndüm fakat icim hic rahat degildi onu kirmayi hic istemedim çünkü onu cok seviyorum. Eve geldigimde bu mesaji yazdim.Gördü fakat cevap yazmadi ben şimdi bundan ne anliyim nasil hareket edeyim bana bir akil verin lütfen :KK43:

Mesajim;

Benim icim hic rahat değil bugün niye böyle oldu bilmiyorum tek bildiğim üzüldüğüm.cevapsiz sorularim var ve ben bunlara cevap alamadikca kafamda kuruyorum.sana yakin olmak istiyorum buna izin ver lütfen.eskiden böyle yaptin bende ondan böyle oldum demeyi birakalim ikimiz icinde söylüyorum. Ben seninle mutlu olmak ve senide mutlu etmek istiyorum.biraz fazla konusuyorum fazlada üstüne geliyorm belki ama sende beni anla bitanem biraz sevgini hissetmek istiyorum beni sevdigini duymak istiyorum.cünkü ben seni cok seviyorum...
üzerine çok düşme kaça

Mesajın asiri sacma boyle bir durumda bu mesaj atilmamliydi bana göre neyse ayriyetten bu kadar ustune gitmek yerine kendi haline birak. Evlilik hayali kurmak nedir ayrica? Iliskilerin olmazsa olmazi evlilik hayali :KK70: Biz esimle daha ortada fol yok yumurta yokken oturup evlilik hayali kurup saatlerce bunun ustune konusmadik. Bi eksikliginide gormedim. Evlenmek icin baski yapilmaz bu derece erkek kararini verirse gelip teklifini eder zaten. Beklemek isine gelmiyorsa bekleme kosss evlilik kaciyor

hayır öyle bişi deme sakın. hiç o konulara girme.. napıyon demişya sende iyiyim cnm dışardayım bende arkadaşlarla oturuyoruz:)) falan de.. bak bakalım noluyo:KK66:
Cok saolun yaa depresif halimden hemen çıkıyorum.en cok kendimi sevcem bundan sonra kendine deger vermiyene baskasida deger vermez anladim.

Bak bendesenın yaptıgın hataları yapmıstım ayrılık asamasına gelmıstık esımle sonra bana deger vermyene ben nıye deger verıyprum dedım. Ve sıkmadım kafama taksamda belı etmedım souk davrandım ustelemedım ben kactım sonra evlılk konusu acmyan adam evlık konusu actı kardeslerını tanyodum annesını babasını ıs.en bılyodum onlarla tanıstrmqlar ıs yerımden her ajsam alıp eve gotrmeler onceden ben cagrıodum cok uzak derdı sonrq ben kactım o kovaladı sımdı evlıyız gecen eskılerdwn konusyorduk bu konu acılmıstı sen ole yapnca hanı bu benden asla vaz gecmez gıbı dusnyordum sen kendını cektın anda kaybedıyprum dedım korku saldı zaten sevıyordum cok sevıodum oncedende sevıyodumda senın benden vazgecmıcenı dusnyodum hanı bıraz erkk pıskolojısı kendımızı ıstn goruyoruz dedı bole yaptn ıyı oldu benı adam ettn dedı sımdı bıle evlı oldumuz halde tavtmı koyarm semerı verme ele ıplerı sende tut
Haklisiniz sanirim bundan sonra üstüne dusmiycem.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah :)

Back
X