Cevapsız mesaj...

-bana bunlarla gelme falan filan
adam artistlenmiş bırak gitsin
sinir oldum burada

-bana bunlarla gelme falan filan
adam artistlenmiş bırak gitsin
sinir oldum burada
Yaa bi de bazilari kişisel alanina müdahale etme filan diyo ben adami sık bogaz etmedimki hic bir zaman Öyle büyük seylerde istemedim sadece biraz sevgini göster dedim. Benimde canım var ya gurursuz değilim artik umrumda bile olnayacak cani nasil isterse öyle yapsin ...

Siz sevgilinize içinizden geçenleri yazmışsınız. Soru sormamışsınız yani neden cevap versin ki? Her yazdığınıza cevap istemeyin. İlişki mesajla yürümez üstelik.

Yaa bi de bazilari kişisel alanina müdahale etme filan diyo ben adami sık bogaz etmedimki hic bir zaman Öyle büyük seylerde istemedim sadece biraz sevgini göster dedim. Benimde canım var ya gurursuz değilim artik umrumda bile olnayacak cani nasil isterse öyle yapsin ...
bence seninle ilgili bir sıkıntı yok
soğukluğu derinden hissetmişsin ki bunu yazmışsın yani
ifade edemeyeceksen kendini sevgiline neden sevgilin o zaman?
hadi her hafta her hafta yazsan bu tarz şeyler anlarım
ama şunu da bilmen gerek benzer dönemler oluyor her sevgililikte
şu andan sonrası ona bağlı o yüzden sonrasını ona bırak
çabalarsa senindir çabalamazsa gitsin yoluna..

Bir süre kendi haline bırakın arayıp sormayın o arasın merak etsin bakalım öyle deneyin bir de.

Baslarim kişisel alanına. Öyle müdahaleci biri degilim sevildigimi hissetmek istiyorum sadece.özel alana müdahale mi oluyo.
İnsan her gün modunda olmayabilir. Daha keyifli daha normal zamanda konuşursanız sonuç alabilirsiniz. Kişisel alanına başlamak ilişkiyi bitirmenizi hızlandırır. Ne diyeyim hayat sizin ilişki sizin, banane.

Iliskiler hep steady-state gitmez. Yani hep duz bir cizgide, hep ayni gitmez. Bazen azalir bazen artar. Kendimiz de oyle degil miyiz? Birgun cok mutluysak baska bir gun uzgun olmuyor muyuz? Dolayisiyla hep ilk gunku gibi olmaz. Zaman gectikce de o ilk gunku kalp carpintilari yerini aliskanliga birakabilir.
Size bir tavsiye vermemi isterseniz eger "seni seviyorum" kelimesini cok tuketmeyin. Sevginizi o davranislarinizdan anliyordur zaten. Ikinci tavsiyem cok da onu hayatinizin merkezine oturtmayin. Ola ki iliski yipranip da biterse, daha az uzulursunuz. Hem hayatinizin merkezine koyarsaniz onu daha cabuk kaybedersiniz. Bu hep boyle olmustur. Cok ustune dusmeyin. Hep soyle dusunun: bu kisi hayatimda olmadan once de yasiyordum. Demek ki o olmadan da yasayabilirim diye dusunurseniz o da sizi kaybetmekten korkar. Oysa su an siz ona sakin beni birakma, seni kaybetmekten korkuyorum imaji verdiginiz icin cok da sizin ustunuze dusmuyor olabilir. Oysa tum hayatiniz onun uzerine kurulu olmamali. Bir de her iliski evlilikle noktalanacak diye bir sey yok. Kacimiz ilk flortumuzle evlendi ki? Evlenince de herseyin garantisi yok. O yuzden onemli olan evlilik degil, gercekten bu kisi sizin bir omur beraber olmak istediginiz dogru kisi mi, buna bakin. Evlilik icin de acele etmeyin. O lafini acmiyorsa bunu gundeme getirmeyin. Son olarak belki yapmiyorsunuzdur ama ona bulunmaz hint kumasi gibi davranmayin. Gozunuzde buyutmeyin onu. O da sizin, bizim gibi insan sonucta. Ve lutfen kaybetmekten de korkmayin. Biterse bitsin gozuyle bakin. Kaybetmekten korktugunuz an kaybedersiniz zaten.

bu msj dan anlayan erkek var mı dünyada merak ediyorum

onun mesajı nasıl gördüğünü yazıyorum

dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır

Cekilecek dert degil! Napim yanimda kös kös oturan gozlerimin icine bakmayan espri yapmayan donuk suratsiz bi adami? Sanki onu oraya silah zoruyla oturtuyolar. Ben bir iki kurcalar baktim olmuyo ne kadar da sevsem onla da onsuz da mutsuzum diyip cekerdim resti.
:KK12:

Back
X