• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevdet murat akagün burun estetiği

nil danende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1
0
1
46
cevdet murat akagün adlı cerrahın iyi burun yaptığı konuşuluyor daha önce ameliyat olan varmı varsa fotograf gönderebilirmi? şimdiden teşekkürler.

6 ay once Ankara tunalida muayenehanesi olan kbb dr Cevdet Murat Akagün e burun estetiği yaptirdim. Referanslar sayesinde tanisip gercekten iyiki ona yaptirmisim dedigim herkes tarafindan ve ozellikle benim tarafimdan begenilen bir buruna sahibim. Bence burun estetigi yaptirmak isteyen herkesin yolu Cevdet Murat Akagun den gecmeli.

Op.dr Cevdet Murat akagün ' e ameliyat oldum gerçekten çok memnunum ve inanılmaz müthiş bir insan çok ilgili ve Güler yüzlü resim isteyen olursa atabilirim ☺️Ben sonuçtan çokmemnunum hocama tekrar tekrar telekkürler

arkadaşlar bu buram buram reklam kokulu yorumlara lütfen aldırış etmeyin.
Bu kadar hassas psikolojiye sahip olunan bir dönemde araştırma yapan insanları bu kadar kolay kandırabileceğini düşünmek ne kadar aciz bir düşünce? Bu nasıl bir etik Allah aşkına?
Aynı gün üye olunup 1 konuya mesaj yazılıp başka mesajı olmaması?
Sizin ticaret diye oynadığınız şey o insanın hayatındaki çoğu şeyi değiştirmek için eline geçebilecek yegane fırsat belki de.
Allah aşkına dürüst olun parası neyse ben vereyim 2 kuruş fazla kazandırcam diye nasıl bir sefilliğe düşülmüş aklım almıyor.

bende yeni araştırıyorum kbb uzmanına ameliyat olmam gerekiyor doktor sitesinden görüşlerine baktım baya bi olumlu görüş yazılmış iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. kendisiyle hiç görüşmedim onu belirtiyim ama bu tek mesaj konusunda kedivelisii size katılıyorum.

Cevdet Murat Akagün'ün bu güne kadar burun estetiğinde yaptığı bütün o mükemmel işlerin takipcisiyim kesinlikle parmakları büyülü en kısa zamanda burun estetiği yaptırarak fotoğrafımı paylaşmayı düşünüyorum arkadaşlar. Cevdet Murat Akagün sen kesinlikle bir numarasın.

Merhaba,

Bende Cevdet Murat Akagün'e 12 gün önce hem deviasyon hemde estetik ameliyatı oldum.. Sadece şunu söylüyorum kendisi "HARİKA BİR DOKTOR" Muhteşem ötesi kendisi.. Gözünüz kapalı gidin diyorum.. Onun sayesinde şimdi inanılmaz güzel bir burnum var.. Esprili, sıcak, cana yakın.. E daha ne olsun :) isteyenlere foto da gönderebilirim.. Seni seviyorum canım doktorum :):KK200::KK200::KK200:

ücret ne ödediniz acaba ögrenebilirmiyim
Merhaba,

Bende Cevdet Murat Akagün'e 12 gün önce hem deviasyon hemde estetik ameliyatı oldum.. Sadece şunu söylüyorum kendisi "HARİKA BİR DOKTOR" Muhteşem ötesi kendisi.. Gözünüz kapalı gidin diyorum.. Onun sayesinde şimdi inanılmaz güzel bir burnum var.. Esprili, sıcak, cana yakın.. E daha ne olsun :) isteyenlere foto da gönderebilirim.. Seni seviyorum canım doktorum :):KK200::KK200::KK200:
ücret ne ödediniz acaba bide resimleriniz görebilirmiyim

Merhaba, ücret yapılan işleme göre değişiyor. Ben 5.000 tl yaptırdım :)
ARFH1631.webp

Süperbi doktor kesinlikle gidebilirsiniz.burun da 1 numara hemde fiyatlari uçuk değil

Cevdet Murat Akagün hocam mükemmel bi doktor.Ameliyattan çıktığım an nefes almaya başladım hiçbir şekilde tampon problemim olmadı. Üstelik kapalı ameliyat oldum ve sonuç çok başarılı. Çok doğal ve güzel bir buruna sahip oldum. Ve ameliyat sonrasında yaşanan hiçbir zorluğu yaşamadım yüzüm 1 hafta bile olmadan eski halini aldı ve bu süreçte yok denecek kadar az acı çektim. Canının kıymetini bilen ve güzel bir buruna sahip olmak isteyen herkesin tek tercihi Cevdet Murat Akagün olmalı. Aynı zamanda çok iyi bir dost arkadaş ve sanatçı. En güzel yanı da yaşadığınız bu süreçte sizi hiç yalnız bırakmaması ve ilgisini eksik etmemesi. Her şey için çok teşekkür ederimm hocama.

cevdet murat akagün

kendisi ile okudugum bir kaç yorum üzerine uzun bir yolculuk sonrasında görüşmeye gittim. gayet ilgisiz ve ukala tavırları cok rahatsız etti. kendisinden önce başka bir dr ile görüştüğümü belirtiğim andan itibaren diğer hekimi aşalayıcı tavırlar takındı. benimle konusurken sürekli telefonu ile ugrasıp baska işlerle ilgilendi. göz teması pek kuramadı malesef. büyük bir heyecanla gidip hüsranla dönüş muhtesem.

Benim kuzenim tam 1 yil once amleliyatt oldu murat hocaya cook memnun hatta dun benim icinde gorustu devlet hastanesinde olcaktim simdi murat hocaya olmayi dusunuyorum

Back
X