• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Cevizli Etimek Tatlısı - Dr.oetker kremşanti sporsonluğunda

Eline sağlık ben bu tatlıyı krem şanti ile yapıyorum en üstüne de çikolata eritip döküyorum .
Başarılar dilerim .

Günlerin favori tatlısı:)Çok güzel görünüyor.:kk77:Etimekleri sabah kahvaltıda yiyorum.Böyle de değerlendirebilirim.:KK53:Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Günlerin favori tatlısı:)Çok güzel görünüyor.:kk77:Etimekleri sabah kahvaltıda yiyorum.Böyle de değerlendirebilirim.:KK53:Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Evet öyle gerçekten :-)
Bende kıtır yemeyi severim ama böyle çok güzel hafif bir tatlı oluyor:D

Çok teşekkür ederim.:KK68:

Benımde kurtarıcı tarıflerımden bırıdır:KK200: cok guzel gorunuyor:kk77: ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK200:

Ellerinize sağlık Denas14__ Denas14__ ;)
Bende yaparım bu tatlıdan. Ama şekeri önce kavuruyorum sonra üzerine suyu ekleyip ağzını kapatıyorum tavada. Sıcakken şerbeti dökmek etimekleri dağıtabilir,bu şekilde birşey olmuyor ;)
Birde üzerine Hindistan cevizi serpiyorum..
Tarif değişebilir,tadı bence harika ;) Hem hafif hemde serinletici bence ;)
Yarışmada bol şans,başarılar dilerim :KK19:

Ellerinize sağlık Denas14__ Denas14__ :KK66:
Bende yaparım bu tatlıdan. Ama şekeri önce kavuruyorum sonra üzerine suyu ekleyip ağzını kapatıyorum tavada. Sıcakken şerbeti dökmek etimekleri dağıtabilir,bu şekilde birşey olmuyor :KK66:
Birde üzerine Hindistan cevizi serpiyorum..
Tarif değişebilir,tadı bence harika :KK66: Hem hafif hemde serinletici bence :KK66:
Yarışmada bol şans,başarılar dilerim :KK19:
Çok teşekkür ederim:)

Evet annemde öyle yapıyor. Ama ben öyle sevmedim acımsı tadından dolayı.böyle denedim daha çok beğendik. Yok dağılma yapmıyor.

Teşekkürler yorumunuz için:KK200:

Çok teşekkür ederim:)

Evet annemde öyle yapıyor. Ama ben öyle sevmedim acımsı tadından dolayı.böyle denedim daha çok beğendik. Yok dağılma yapmıyor.

Teşekkürler yorumunuz için:KK200:
Ben şeker top top olmaya başlayınca kapatıyorum altını. Belki anneniz biraz rengini değiştiriyordur. Ondan acı olabilir ;)
Rica ederim ;) Tanıdık tarif olunca atladım hemen bakayım aynımı yapmış degişikmi diye ;) Belki bu şekilde daha güzel olur ,birdahaki sefere bu şekilde yapayım :KK19:

Ben şeker top top olmaya başlayınca kapatıyorum altını. Belki anneniz biraz rengini değiştiriyordur. Ondan acı olabilir :KK66:
Rica ederim :KK66: Tanıdık tarif olunca atladım hemen bakayım aynımı yapmış degişikmi diye :KK66: Belki bu şekilde daha güzel olur ,birdahaki sefere bu şekilde yapayım :KK19:
Bakalım böylede deneyin yazın bana :-) gerçekten çok güzel oluyor dağılma vs olmuyor. Hem daha basite indirgenmiş hali:KK53::KK60::KK22:

Oyyy kimler gelmis ,denasim gelmisss :rolleyes: Bi geldin pir geldin canim :KK19: Ellerine saglik ,harika olmus ya :kk77: Ben kek ile yaparim bu tarifi ama senin tarifini mutlaka deniycem.Basarilar diliyorum canimm :KK60:

Back
X