- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi manolya1458
-
Bebeğim olunca misafirlere mecburen pratik şeyler hazırlıyorum. Süslemeyi de seviyorum. Teşekkürler yorumunuz içinharikasınız bu kadar pratik bir pastayı bu kadar güzel sunumla yapmak çok başarılı
elinize sağlık
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım.Pastan çok güzel gözüküyor.Başarılar dilerim .Seni görünce aklıma talhayasir de geldi,etiketleyeyim dedim olmadı,üyelik iptali yaptırdı demek ki. O da pastalar konusunda iddialıydı.
Evet hem çok lezzetli hemde soğuk hafif bir pasta. Bence yaza çok uygun. Ben de sık sık yapıyorum.yaaaa diyete girmeden önce yediğim son pastaydı, haftada bir yapardım, şimdi görünce yine kabardı iştahımmmm
ellerinize sağlıkkkk
Sizde deneyin hem çok pratik. Herkes kolayca yapabilir.Muhakkak ben bikac yerde yemistim bundan ama bu sekilde kelepceli kalipta sunumla hic gormemistim inan sanki yemis gibi tadinin nasil oldugunu anlayabiliyorum su an
Teşekkür ederimHem pratik hem de eminim çok lezzetlidir.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim.Görüntü mükemmel ama halley sevmem , yiyeni şişmanlatır gibi neyse yinede emeğine sağlık
Çok güzel ve pratik gözünüyor eline sağlık canım
Teşekkür ederimEllerine sağlık , başarılar dilerim . Çok güzel görünüyor.
Oldukça pratik , bu sıcakta pastayla mı uğraşılır dediğimde hooop bir halley pasta yaparım artık .
Sağol
Teşekkür ederimEllerine saglık
Bu karışımı kuplara yapıyorum oda çok şık oluyor ...
Teşekkür ederimHarika
Evet çikolata sosu bana biraz ağır geliyor. Böyle daha hafif. Ama ikisini de severek yiyorumözel günlerimde şeker isteğim artınca arada yaparım üstüne sıcak çikolata sosu dökerim o zaman halleyin içindeki marshmallow eriyor muhteşem hafif bir tatlı oluyo birde böyle denemek lazım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?