Kekler - Pastalar Cevizli Halleyli Pasta-Ülker Halley Sponsorluğunda

Teşekkür ederim talhayasir üyeliğini iptal etti eveto çorbalar yerine pastalar olsaydı katılacaktı olmayınca buradan sıkıldığını söyleyip çıktı. Bende uzun zamandır girmiyordum tesadüfen pastaları görünce katılayım dedim

yaaaa diyete girmeden önce yediğim son pastaydı, haftada bir yapardım, şimdi görünce yine kabardı iştahımmmm

ellerinize sağlıkkkk
Evet hem çok lezzetli hemde soğuk hafif bir pasta. Bence yaza çok uygun. Ben de sık sık yapıyorum.teşekkürler

Görüntü mükemmel ama halley sevmem , yiyeni şişmanlatır gibi neyse yinede emeğine sağlık

Ellerine sağlık , başarılar dilerim . Çok güzel görünüyor.

Oldukça pratik , bu sıcakta pastayla mı uğraşılır dediğimde hooop bir halley pasta yaparım artık .
Sağol

Ellerine sağlık , başarılar dilerim . Çok güzel görünüyor.

Oldukça pratik , bu sıcakta pastayla mı uğraşılır dediğimde hooop bir halley pasta yaparım artık .
Sağol
Teşekkür ederim Evet iki dakikalık pasta güzel bi sunumla herkes çok beğeniyor. İçinde halley olduğunu anlamayanlar var

Ellerine saglık

Bu karışımı kuplara yapıyorum oda çok şık oluyor ...
Teşekkür ederim
Evet her türlü yapılır. Üzerine çikolata sosu yapan da var. Ama ben böyle seviyorum
Zaten çok kolay ve bilinen bir tarif olarak biliyordum

özel günlerimde şeker isteğim artınca arada yaparım üstüne sıcak çikolata sosu dökerim o zaman halleyin içindeki marshmallow eriyor muhteşem hafif bir tatlı oluyo birde böyle denemek lazım ellerine sağlık

Evet çikolata sosu bana biraz ağır geliyor. Böyle daha hafif. Ama ikisini de severek yiyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…