Çevre problemi :(

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
33
20 gün sonra dügünüm var ama şöyle etrafimda kosturcak yanimda olcak hatrimi saycak arkadasim yok. Ya 1 ya 2 tanedir anca yani.. neden derseniz inanin bilmiyorum ben yaklastikca insanlar hep cikarcilik yapti.
gerci 5 yildir baska sehirdeyim üniversite okudugumdan dolayi ondan da olabilir..

Kına gecemi ben kendi aramizda yapariz biter diyodum is büyüdükce büyüdü biliyosunuz nedime denen sey cikti simdi istemememe ragmen. 10 kisi olur dendi ama yok yani ne yapcagim hakkinda da fikrim yok..iptal de edemiyorum cunku tef falan alindi. Erkek tarafinda da kizlar var ama onlar da 5 kisi falanmis galiba. Rezil mi olcam simdi ben :(

Benim de senin gibi fazla arkadaş cevrem yok bir tanıdığımız evlendi bu yaz onun çok fazla arkadaşı vardı etrafında liseden bile ama kinasina beş arkadasi falan anca geldi yanında sana eşlik edecek bir kişi bile yok mu bu arada hayırlı olsun düğünün

Benim de senin gibi fazla arkadaş cevrem yok bir tanıdığımız evlendi bu yaz onun çok fazla arkadaşı vardı etrafında liseden bile ama kinasina beş kişi falan anca geldi yanında sana eşlik edecek bir kişi bile yok mu bu arada hayırlı olsun düğünün 🌸
Cok tesekkür ederim var ama dedigim gibi 1 2 ancadir gerisi erkek tarafi. Simdi malum kina gecelerinde nedime oluyoya 10 15 tane.. ama benim gibi birini daha görmek mutlu etti sagolun💚

Cok tesekkür ederim var ama dedigim gibi 1 2 ancadir gerisi erkek tarafi. Simdi malum kina gecelerinde nedime oluyoya 10 15 tane.. ama benim gibi birini daha görmek mutlu etti sagolun💚
Kına gecesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketiyle anlaştınız mı?
Organizasyon şirketlerinde görevli kızlar oluyor 😁

İhtimalleri düşünüyorum...
Akraba kızı?
Komşu kızı?
Akrabalarimiz var ama onlar da direkt dügün günü gelceklermis toplu olarak :( biz kendi memleketimizde yasamiyoruz babam memur oldugundan.. iste uzak olunca gelcek kisiler de sayili oluyo..

Amaaan benim de yoktu kınamda, düğünümde pek arkadaşım. Nedime olayı bizde yoktu neyse ki :) kınayı zorla, ailemin hatrına yapmıştım. Konu komşudan kızlar çağırın, ailenizin tanıdıkları vardır elbet, onlar gelir yardıma bence :)

Hiç kafaya takacak bir şey değil. Bir tanecim arkadasim var kardeşim gibidir. O bana yetti dugunumde. Boşver gelen akrabaların eline tutustur tefleri. Komşulara falan ver. İnan kinani kimse hatirlamayacak.

Akrabalarimiz var ama onlar da direkt dügün günü gelceklermis toplu olarak :KK43: biz kendi memleketimizde yasamiyoruz babam memur oldugundan.. iste uzak olunca gelcek kisiler de sayili oluyo..
Kına gecenin kalabalık olmamasının Sebebi belli işte. Kafaya takacak bir şey değil. Şatafata gerek yok kendi aranızda eğlenin göbwk atın işte. Oturup çay kahve bile içilebilir bence illw ver coşkuyu olayına girmek gerekmez

Mutluluğunuza odaklanın kızlar olmasa da o kına gecesi yapılacak sonuçta küçük organizasyonlarda gelen diğer misafirler de yardımcı oluyor onlar kınayı tutar meşale olmasa olmaz mı ki..

20 gün sonra dügünüm var ama şöyle etrafimda kosturcak yanimda olcak hatrimi saycak arkadasim yok. Ya 1 ya 2 tanedir anca yani.. neden derseniz inanin bilmiyorum ben yaklastikca insanlar hep cikarcilik yapti.
gerci 5 yildir baska sehirdeyim üniversite okudugumdan dolayi ondan da olabilir..

Kına gecemi ben kendi aramizda yapariz biter diyodum is büyüdükce büyüdü biliyosunuz nedime denen sey cikti simdi istemememe ragmen. 10 kisi olur dendi ama yok yani ne yapcagim hakkinda da fikrim yok..iptal de edemiyorum cunku tef falan alindi. Erkek tarafinda da kizlar var ama onlar da 5 kisi falanmis galiba. Rezil mi olcam simdi ben :KK43:

kin a gecesini kız tarafı organize eder neden istemediğiniz birseyi yapıyorsunuz ki...ne gerek var o organizasyona..bi tanıdığım yaptirdi çok şatafatlı ama cok-da gereksiz boşa masraf ayrıca...gerginligide çabası...bu konuyu nişanınızla gorusun bence

Yanlış anlaşılırsa şimdiden özür diliyorum ama o organizasyon şirketlerinin nedime kızlarından tutmak bana daha trajikomik görünüyor.o zaman o düğüne kınaya çağırılan arkadaş olarak da rolüm bunlarla mı aynıymış yani derim.veya kime ne şovu yapıyoruz yani anaokulu yılsonu gösterisi değil ki bu gelin ortada yanlarda dörder kız :halay:ben asla istemiyorum
Kendi kuzenlerimden ve bir tek yakın arkadaşımdan yapacağım nedimeyi.o da öyle dans filan değil her şeye koşmak yardımcı olmak isteyenler onlar diye.
Hiiç üzülmeyin.tef filan alındı diye de kız filan aramayın.gerçekten “yakın” olan her işi halleder sizi yalnız bırakmaz.bir de olsa beş de olsa

kin a gecesini kız tarafı organize eder neden istemediğiniz birseyi yapıyorsunuz ki...ne gerek var o organizasyona..bi tanıdığım yaptirdi çok şatafatlı ama cok-da gereksiz boşa masraf ayrıca...gerginligide çabası...bu konuyu nişanınızla gorusun bence
Bizim adetimize göre de öyle ama buranin adetine göre kinayi da erkek tarafi yapiyomus ondan öyle oldu.

Akışına bırakın. Her şeyi kontrol etmek yerine tadını çıkarmaya bakın. Illaki kınanızda genç kızlar olur. Bence önemli olan her şeyin dört dörtlük olması değil, nasıl olursa olsun sizin bu süreçte mutlu olmanız.

sizin konunuzdan bağımsız olarak yazacağım. kına gecesi mevzuu bence anlamsız abartılıyor. neredeyse düğünün aynısı gibi birşey oluyor. olay zaten sadece kınayı getir aney diyip kına yakmak. sanırsın kızıl sarayda anastasia için şölen veriliyor.

takmayın kafanıza, sizin mutlu gününüz. madem geleneklerine göre kına onlarınmış detayları onlar düşünsün. birşey derlerse de kendi adetimizde bunlar yoktu o yüzden yapamadık dersiniz.

Kına gecemi ben kendi aramizda yapariz biter diyodum is büyüdükce büyüdü biliyosunuz nedime denen sey cikti simdi istemememe ragmen. 10 kisi olur dendi ama yok yani ne yapcagim hakkinda da fikrim yok..iptal de edemiyorum cunku tef falan alindi. Erkek tarafinda da kizlar var ama onlar da 5 kisi falanmis galiba. Rezil mi olcam simdi ben :(
İstemediğiniz her şeye boyun eğerseniz böyle olur.
Düğün sizin düğününüz ama hiçbir şeyde söz hakkınız yok.

Evlenince çok şeye pişman olacaksınız. Ama iş işten geçmiş olacak.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer, giyeceğiniz gelinliğe bile kendi karar veren,bir kaynana adayı olan üye, sizdiniz sanırım. Herşeyi bilen kaynananız bunada bir çözüm bulur meraklanmayın. Topu ona atın. Halleder herşeyi.

Back
X