- 7 Ağustos 2025
- 49
- 61
- 3
- 19
- Konu Sahibi heybenkimmmm
Bugün köyde düğün yemeğine gittik. Orada bir kız vardı. Yemek dağıtıyordu. Crop ve dizleri yırtık pantolon giymiş. Bana göre çok normal.Makyaj yapmış.. çok güzel olmuş çok beğendim.Ama benim çevrem çok muhafazakar . Tişört giyip uçlarını hafif katlayıp kısaltsam ananem veya annem tişörtü dizlerime kadar indirildi. Arkam gözükmesin diye . Ananem sürekli yaşlı yelekleri alırdı bana giy arkan göğüslerin gözükmesin derdi. İri göğüslü bir kızım 95 üstü giyorum. O yüzden de saklayamiyorum belli oluyor . Neyse konuya gelirsek. O kızı annem ve ananem çok yargıladı. İşte şöyle giyinmiş böyle giyinmiş. Mesela ben şort giymek istiyorum hayatımda hiç giymedim çok özeniyorum giyenlere.. crop yırtık pantolon. Annem izin vermezdi. Çok çirkin yakışmamış derdi. Sürekli yargılandım. Mesela bir tane crop aldım. Onun içinde kendimi çok suçlu hissettim. Giymemem gerekiyormuş gibi. Öyle dolabımda duruyor . Bilmiyorum. Eğer ünide giyersem ve beni fotolarda görürlerse o*rospu damgası yerim diye çok korkuyorum. Biliyorum çok saçma ama öyle hissediyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Anlattıklarım kopuk kopuk olduysa kusuruma bakmayın.