- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Ne alaka ya? Küfür mü ettik sanki abartmayın. Konum yanlış katogri de olabilir ama başka yere taşına bilir5 vakte kadar ban görüyorum.
Ne alaka ya? Küfür mü ettik sanki abartmayın. Konum yanlış katogri de olabilir ama başka yere taşına bilir
Oylemi bilmiyordum Bayadır girmedim ..yanlis yere konu acmak da ban sebebi
Dugun var galiba bi suru oynayan adam gordum
Hahahahkan görüyorum hocam vahşet görüyorum şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam,levye hocam şakak kemiğinden girmiş
Yanli yere konu acinca banlaniyoruz maalesef , siz de banlanacaksiniz , mune kacirmaz hayattaNe alaka ya? Küfür mü ettik sanki abartmayın. Konum yanlış katogri de olabilir ama başka yere taşına bilir
Uyariyla kalsa iyi , ne zaman yanlis yere konu acsam banlandim benBüyük ihtimal konu dışı uyarısı alacaksınız..
Üstte uyarılar bölümünde yazıyor..
Gebelik testi sonucu paylaşmak yasaksa fal fotoğrafı haydi haydi yasaktır gibi..
Kiz bana da lazim cok severim fal baktirmayiMerhaba,
Büyük bir dert kesinlike değil fakat hangi katogri de yer alicagini bulamadım açıkçası.
Fal baktirmak istiyorum ama çevremde bakan kimse yok Turkiyede yasamiyorum yoksa baktiridim, internet üstü siteler var ama ödeme yurdisina açık degil
Sağlık olsun, eğer hatamız varsa cezasını çekmeye hazırız. Bidakine yapmamUyariyla kalsa iyi , ne zaman yanlis yere konu acsam banlandim ben
Kiz bana da lazim cok severim fal baktirmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?