Çevremdeki insanların her söylediğini çok kafaya takiyorum...
Belki eski konularimdan biliyorsunuzdur.Ben şehirde dogdum büyüdüm esimle de çok severek evlendim onun için köye yerlestim bu hayata alışmaya çalıştım çok şükür alıştım da,eşim şehir de bir mağaza da çalışıyor ayni zamanda ineklerimiz de var sabahları ve izin gunlerinde birlikte bakıyoruz o isteyken de ben tek bakıyorum biz bu sayede daha 4 yıllık evliyken çok şükür arabamizi aldık. Evimiz eski köy evi ama evin yeri bizim ilerde yenisinide yaptiririz.Ineklerimize yer 50-60 kapasiteli bir yer yaptirdik evimizin beyaz esyalari vs. Hepsini kendimiz aldik köyde yaşadığımız icin yedigimiz herseyi kendimiz yapiyoruz yetistiriyoruz.Ama cevremdeki insanlar bana aptal gözüyle bakiyorlar çünkü ben sehir hayatini bırakıp köye gelmişim çünkü köy hayatı çok ağır ve yorucuymuş sehirde yasasaymisim daha rahat edermişim.Şehirde yaşasaydım ev kiramizi anca öderdik belki 15yil sonra anca ev alirdik ki o bile zordu cocugum bu kadar doğal beslenemezdi merak ediyorum şehirde yasayinca sadece erkek çalışıyor da hanımlar evde rahat rahat oturup o ne getirirse onu yerizmi diyor?Köyde yaşamak aptallik mi şehirde oturup hic birikim yapamamak daha mi iyi veya cevremdeki insanlar kiskandiklari icin mi böyle konuşuyorlar bilmiyorum sadece bunu size anlatıp fikirlerinizi almak istedim