Çevremdekilerin İmâları...

Bayanlar ben bir öğretmen adayıyım
Geçirdigim saglık sorunları sebebiyle bir türlü adam akıllı kpss ye çalışıp atanamadım.

Çevremden ve arkadaşlarımdan herkes atandı gitti kendimi hiç bir işe yaramaz gibi görmeye başladım.
Hep kıl payı atamaları kaçırdım. İnanın virgüllerle dahi olsun kaçırdığım oldu

İki yıllık evliyim
Şimdi 5 aylık hamileyim ve
11 ay sonra KPSS , EĞİTİM ve ÖABT alan sınavları olucak

Sorunum şu ki artık evde olmaktan sıkıldım .
elimde meslegim olmasına ragmen yapamamaktan sıkıldım.

Yarın birgün bebegim dogunca derse çalışma imkanımda çok azalacak .

Çevremdekilerin" amann sanki okuyanlar ne oldu ki" sözlerinden olur olmadık yerde laf çarpmalarından imalarından bıktım.

Artık boş boş evde oturmak istemiyorum.

Benim gibi olup dogum arefesinde ve dogum sonrası çalışıp atananlar var mı.

Başarı örneklerine İHTİYACIM VARRRR..

Morale ve yapabilirsin sözlerinize ihtiyacım var ...

bu şartlarda benim hayatımda birşeyler başarmak için muhakak atanıp buralardan uzaklaşmam gerek . 😟😞
Yengem 1 çocuk dayım ve bitmeyen istekleriyle biyoloji öğretmenliğine atandı kii ataması zor bölümdür azimli olmalısın

Çok yakın arkadaşım hamileyken evde çalıştı sezaryenle doğum yaptı ve ameliyatlı haliyle sınava girip atandı
yeter ki isteyin :kahve:

Öncelikle eğitim fakültesini bitirdiğiniz için öğretmen adayı değil öğretmensiniz. Bir kere bu düşünceyi değiştirin. İkincisi isteyen herkes yapabilir çocuklu ya da çocuksuz farketmez yeter ki isteyin ve çalışın. Çocuğunuz için kendinizi motive edin. İlk zamanlar tabi ki zorlanacaksınız ama eşiniz aileniz yardım ederse her şey hallolur. Kalbinizi ferah tutun

Benim arkadaşım var. Küçük çocuğuyla hazırlandı kazandı. Güzel de bir puan aldı. Doğuma kadar bol bol vaktiniz var iyi değerlendirin. Doğumdan sonra da yanınızda yardımcı olacak birileri olursa hazırlanmaya devam edersiniz. Bu devirde kimsenin kimseyle iş güç için alay etmesinin anlamı yok. Kaç üni. Mezununun kaçı kendi mesleğine göre iş bulabilmiş ki zaten?

Öncelikle eğitim fakültesini bitirdiğiniz için öğretmen adayı değil öğretmensiniz. Bir kere bu düşünceyi değiştirin. İkincisi isteyen herkes yapabilir çocuklu ya da çocuksuz farketmez yeter ki isteyin ve çalışın. Çocuğunuz için kendinizi motive edin. İlk zamanlar tabi ki zorlanacaksınız ama eşiniz aileniz yardım ederse her şey hallolur. Kalbinizi ferah tutun
Evet haklısınız inşaAllah dedigibiz gibi olur .

Back
X