• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇEVREMDEKİLERRR

esemmat

seviyorumkiben;)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
48
15
13
arkadaşlar nişanlıyım . yakında evleneceğim.

hep hayatımdaki insanlar her mutlu günümde burnumdan getirir mutluluğumu

kuzenim nişan günü beni ağlattı ... küçük kardeşim ikide bir gidip gelin kınayı getir aney diyip üzüyor

annem desenizz hergün heryerim ağrıyor diyor..

amcam nişanımda (NİŞANLINA YOL VER BURDA KALMASIN ) dedi..

herkes bir laf atma bir üzme içimi acıtma çabasında...

üstelik gurbete gelin gidicem .. hiç tanımadığım bir aile ... :( tavsiyeleriniz ne psikolojimi bozdularrrrrrr

Canım ben de nişanlıyım ve seni çok iyi anlıyorum. Evlilik sürecinde her kafadan bir ses çıkıyor. Ama sonunda mutluluk varsa her şeye değer. Kendini sıkma sadece güzel günler için sabret.

sabret kurtulucaksın .. evlenincede sakın eşinin ailesine fazla yüz verme...
saygılı ol ama çok samimi olma... vallaha tepene çıkarma kimseyi...
gurbet senin için daha iyi olur .. yanyana olanlar çok sorun yaşıyor mutluluklar tatlım

arkadaşlar nişanlıyım . yakında evleneceğim.

hep hayatımdaki insanlar her mutlu günümde burnumdan getirir mutluluğumu

kuzenim nişan günü beni ağlattı ... küçük kardeşim ikide bir gidip gelin kınayı getir aney diyip üzüyor

annem desenizz hergün heryerim ağrıyor diyor..

amcam nişanımda (NİŞANLINA YOL VER BURDA KALMASIN ) dedi..

herkes bir laf atma bir üzme içimi acıtma çabasında...

üstelik gurbete gelin gidicem .. hiç tanımadığım bir aile ... :KK43: tavsiyeleriniz ne psikolojimi bozdularrrrrrr

Belki de yeni nişanlandığın için duygusal davranıyorsundur. Kuzenin seni niye ağlattı bilemiyorum tabi ama kardeşin belli ki şaka yapıyor. Benim ablam da gelip gidip o türküyü söylüyordu nişan öncesi:) Annen yorulmuştur nişan telaşesiyle. Bir de mevsim değişiyor malum. Orta yaş üzeri kadınların bütün kemikleri ağrır böyle mevsim dönümlerinde. Amcan da patavatsızlık yapmış. Yeni nişanlı erkeğin kızın evinde kalması zaten hoş karşılanmaz. Uyarmak istemiş ama haddini aşmış. Hiç canını sıkma. Emin ol komik gelecek tüm bunlar evlendikten sonra gülerek anlatacaksınız birbirinize. Siz birbiriniz sevdikten sonra sorun yok. Zaten nişan kısmını atlatmışsınız. Sıkma canını.

Canım ben de nişanlıyım ve seni çok iyi anlıyorum. Evlilik sürecinde her kafadan bir ses çıkıyor. Ama sonunda mutluluk varsa her şeye değer. Kendini sıkma sadece güzel günler için sabret.

sen gurbete mi gelin gidiyosun canım

canım nişan düğün zamanı böyle şeyler olur,hayırlı şeylere şeytan çok karışırmış..ben nişanımda hiç gülmedim,nişanlımın burnundan da getirdim.hatta nişanlanmaktan vazgececektim neredeyse:)ama sonrasında herşey normale dönüyor.stresli işler bunlar,olabildiğince takmamaya çalış.bu güzel günlerinizi mahvetme canını sıkarak.
hadi hayırlı olsun,stres yapma tadını çıkar:)

Belki de yeni nişanlandığın için duygusal davranıyorsundur. Kuzenin seni niye ağlattı bilemiyorum tabi ama kardeşin belli ki şaka yapıyor. Benim ablam da gelip gidip o türküyü söylüyordu nişan öncesi:) Annen yorulmuştur nişan telaşesiyle. Bir de mevsim değişiyor malum. Orta yaş üzeri kadınların bütün kemikleri ağrır böyle mevsim dönümlerinde. Amcan da patavatsızlık yapmış. Yeni nişanlı erkeğin kızın evinde kalması zaten hoş karşılanmaz. Uyarmak istemiş ama haddini aşmış. Hiç canını sıkma. Emin ol komik gelecek tüm bunlar evlendikten sonra gülerek anlatacaksınız birbirinize. Siz birbiriniz sevdikten sonra sorun yok. Zaten nişan kısmını atlatmışsınız. Sıkma canını.

çok doğru dedin... SALIVER GİTSİNN.. SEN ANINI YAŞA BAÇİŞKOMMMM :)

Herşeyi boşver de gurbete gelin gidicem hiç tanımadığım bir aileye dedin ya buna çok üzüldüm. Evlenmeden önce herşey güllük gülistanlık oluyor, hatta kör kütük aşık olup kaynanasıyla altlı üstlü oturanlar bile var. Ama bu erkeğin ve onun ailesinin, kendinden ve kendi ailesinden üstün görenler için sorun değil. Mesela ben gelin almak, onlara gitmek gibi şeylerden hoşlanmıyorum. Sanki ailenden çıkıp başkasının evladı oluyorsun. Ailenden çok onları düşünüyorsun. Türk geleneğinde bu böyledir. İşte evlendiğin zaman işler değişiyor. İnsanlar bayramda bile ilk erkek ailesine gidiyor.
Tanımadığın bir aile, huyunu suyunu bilmediğin insanlar belki çok iyi belki kötü. Eğer erkek ailesini kendi aileme tercih ederim bu insanlar ona değer, ailemde buna layıktır diyebilirsen ailenden uzaklaş ve gurbete git. Ama ben şahsen böyle birşeyi asla istemezdim. Benim ailem ve kocamın ailesi aynı yerde oturuyor. Biz başka şehirdeyiz. Şükürler olsun böyle çok mutluyum. Lakin herkes aynı değil. Neyse aslında bu konuda daha yazacaktım da hevesini kırmak da istemiyorum. Yani herkes bir değil. Sen bu durumu çok iyi kabullenebilirsin. Kendini senden daha iyi kimse bilemez. Aslında tavsiyeler de sende.

Evlilikte mutlulugun sirri kocani bile takmamak bence

Mesela benim bi kocam var aslinda yok :KK70:

hayır işin şeytanı bol olur canım
üzülme bence uzak kalman dahada iyi olabilir:)

kuzenim kıskandı .. bana laf söyledi bende kızdım senin amacın ne dedim... amannnn gerçekten ALLAHTAN başka dost yok bunu çoooookkk iyi anladım .

Herşeyi boşver de gurbete gelin gidicem hiç tanımadığım bir aileye dedin ya buna çok üzüldüm. Evlenmeden önce herşey güllük gülistanlık oluyor, hatta kör kütük aşık olup kaynanasıyla altlı üstlü oturanlar bile var. Ama bu erkeğin ve onun ailesinin, kendinden ve kendi ailesinden üstün görenler için sorun değil. Mesela ben gelin almak, onlara gitmek gibi şeylerden hoşlanmıyorum. Sanki ailenden çıkıp başkasının evladı oluyorsun. Ailenden çok onları düşünüyorsun. Türk geleneğinde bu böyledir. İşte evlendiğin zaman işler değişiyor. İnsanlar bayramda bile ilk erkek ailesine gidiyor.
Tanımadığın bir aile, huyunu suyunu bilmediğin insanlar belki çok iyi belki kötü. Eğer erkek ailesini kendi aileme tercih ederim bu insanlar ona değer, ailemde buna layıktır diyebilirsen ailenden uzaklaş ve gurbete git. Ama ben şahsen böyle birşeyi asla istemezdim. Benim ailem ve kocamın ailesi aynı yerde oturuyor. Biz başka şehirdeyiz. Şükürler olsun böyle çok mutluyum. Lakin herkes aynı değil. Neyse aslında bu konuda daha yazacaktım da hevesini kırmak da istemiyorum. Yani herkes bir değil. Sen bu durumu çok iyi kabullenebilirsin. Kendini senden daha iyi kimse bilemez. Aslında tavsiyeler de sende.

hiç te kendimi ezdirmem ve ailesinden ayrılıp yurtdışına gelin gidenlerde var...
kesinlikle ailemin yerini kimse dolduramaz..

yorumunuz çok negatif ama teşekkürler zahmet edip yazmışsınız.

Back
X