Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bi şey diyceksem eğer bi duraksıyorum. Şimdi ben bunu söylesem nolur diye? Sonra olabilecekleri veya gelcek cevabı tepkiyi az çok tahmin ediyorum ve susuyorum veya söylüyorum.. böyle böyle törpüledim kendimi.. size de tavsiye ederim
Ben de öyleyim. Toplantıda mudur neden kimseyle görüşmüyorsunuz neden sosyal değilsiniz diye sordu bana. Ben de "yildiZ tilbe demiş ki hepinizden tiksiniyorum ama yalnızken de canım çok sıkılıyor " dedim.
ben artık susarak asmaya çalışıyorum . Çok zor ama susmak gerek yoksa rezillik çıkıyor
Ben de öyleyim. Toplantıda mudur neden kimseyle görüşmüyorsunuz neden sosyal değilsiniz diye sordu bana. Ben de "yildiZ tilbe demiş ki hepinizden tiksiniyorum ama yalnızken de canım çok sıkılıyor " dedim.
ben artık susarak asmaya çalışıyorum . Çok zor ama susmak gerek yoksa rezillik çıkıyor
ya bayıldım aynen de beni anlatıyor bu kadın...banada neden asosyalsin diyen oldu ..daha az konuşuyorum artık bu seferde yabani ilan ediyor dangalaklar ..zaten bizi bu hale siz getirdiniz
karakterim böyle herhalde çok konuşuyorum
eğlenceliyim de bence :)
ama insanların kişisel tercihlerine, dış görünüşlerine falan asla laf söylemem. patavatsız değilim gevezeyimdir belki
bana kalırsa sonunda gaf yapmıyorsanız konuşun gitsin
karakterim böyle herhalde çok konuşuyorum
eğlenceliyim de bence :)
ama insanların kişisel tercihlerine, dış görünüşlerine falan asla laf söylemem. patavatsız değilim gevezeyimdir belki
bana kalırsa sonunda gaf yapmıyorsanız konuşun gitsin