Çevreme Verdiğim Değeri Göremiyorum

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhaba arkadaşlar, son günlerde iyice gördüğüm bir durum var çevreme verdiğim değeri göremiyorum. Mesela herkesin doğum gününü kutlarım, ihtiyacı olduğu anda yardımcı olurum ama aynı şeyi kesinlikle görmüyorum, yani neden böyle bilemiyorum, kuzenime anlatıyorum bu durumu o da muzdarip, işin içinden çıkamıyorum ya. Üzülüyorum da böyle olmasına insan ilişkileri biraz daha dinamik olmalı bana göre, neler öneriyorsunuz?

iyilik beklentisiz yapildiginda iyilik oluyo zaten karsiligini bekliyosan o faydaya giriyo
O da varda gene de karşılık beklemenin fayda olduğunu düşünmüyorum, daha çok saygı olduğunu düşünüyorum çünkü öteki türlüsü de kullanılmak oluyor :)

Ben de bu konuda dertliyim arkadaşım. Ben artık soğumaya başladım her şeyden. Elimi ayağımı çekmeye başladım. Düşününce daha da üstüne üstüne geliyor. Boşver sen de yaşamına bak. Kafana taktıkça daha fazla yaşıyorsun bu olayları..

Eski fedakar arkadasliklar yok... Ben bunu yurt disinda olmama bagliyorum. Yurt icini bilemiyorum.
Bende yurtdışında daha iyidir diye umut ediyordum ya Filmlerde vs. arkadaşlık ortamları daha ön planda ya ondan dolayı.

Bende aynı durumdayım biliyo musun.Ben çok değer veriyorum sevdiğim insanlara onlar için herşeyi yapıorum.Ama aynı ilgiyi ve değeri bende göremiyorum maalesef.Bişeyler eksik kalıyo.Bu belki senin çok duygusal olmandan ve birşeylerin farkına varmandan.Hislerinin kuvvetli olmasından.Çünkü ben kendim gibi bunları hisseden insanların böyle olduklarını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…