Hayatım çöküyor ve ben sadece izliyorum.

Azaltman ve oyunları silmen çok iyi olmuş bence çok güzel bir başlangıç. Hayattan ufak da olsa beklentinin olmaması seni daha da dibe çeker, bir şey yapasın hiç gelmez ki.

Anlatılmayan şeyler oluyor ama bunların hiçbiri dünyanın sonu değil, seni çabalamaktan ve savaşmaktan alıkoymamalı, daha çok gençsin önünde uzun güzel bir hayat var.

Kaç doktora gözüktün? Belki başka doktorlar farklı tedavi yöntemleri önerir veya iyi doktorlara yönlendirirler.
Benimki doğuştan göremeyen bir göz ailem beni küçükken çokça özel doktorlara götürdüler 16 yaşıma kadar özel doktorlara gittim bu 2 senedir gidemedim çare yok protez gözler yapabiliriz ama aynı olacak görmeyen gözü çıkaracaklar bende kabul etmedim
Hem psikoloji hem mental olarak b*ok gibiyim

Benimki doğuştan göremeyen bir göz ailem beni küçükken çokça özel doktorlara götürdüler 16 yaşıma kadar özel doktorlara gittim bu 2 senedir gidemedim çare yok protez gözler yapabiliriz ama aynı olacak görmeyen gözü çıkaracaklar bende kabul etmedim
Hem psikoloji hem mental olarak b*ok gibiyim

Geçmiş olsun öncelikle çokça, dilerim ki kalbindeki ağırlık kalkar en kısa zamanda. Ailenin profesyonel desteğe izin vermeyeceğini yazmıştın önceden, bir şekilde destek alma imkanın yok mu? Onlar daha profesyonelce yaklaşır fark edilmeyen noktaları görür, çok iyi yol gösterebilirler. ☹️

Geçmiş olsun öncelikle çokça, dilerim ki kalbindeki ağırlık kalkar en kısa zamanda. Ailenin profesyonel desteğe izin vermeyeceğini yazmıştın önceden, bir şekilde destek alma imkanın yok mu? Onlar daha profesyonelce yaklaşır fark edilmeyen noktaları görür, çok iyi yol gösterebilirler. ☹️
Çok teşekkür
Malesef imkansız en kolayı odaklanma sorunum var olduğunu babama söyledim hatta günün sonunda ağladım çokça odaklanamiyorum dedim bana seni hocaya gönderelim dediler kuran okusun
Düzelirsin bende inanmam böyle durumlara
Yok dedim zorladilar
Destek istesem hocaya götürürler
Demeye korkuyorum

Çok teşekkür
Malesef imkansız en kolayı odaklanma sorunum var olduğunu babama söyledim hatta günün sonunda ağladım çokça odaklanamiyorum dedim bana seni hocaya gönderelim dediler kuran okusun
Düzelirsin bende inanmam böyle durumlara
Yok dedim zorladilar
Destek istesem hocaya götürürler
Demeye korkuyorum
Peki online platformlara baktınız mı güvenilir olanlara? Ben birkaç tane online destek veren hem ücretli hem ücretsiz platform görmüştüm. Belki biraz yardımı dokunur daha iyi hissetmenize. :')

Ben telefon göze zarar veriyor diye bilmiyorum. Sadece göz bir nokataya baktığı için tembellesiyor. O yuzden her 20 30 dakika aralık ile gözünü dinlendir. Ve her gece göz egzersizleri yap. Baya bir faydasi var. Ama her egzersizi 40 kez yap..

Back
X