Çevremizdeki karamsar insanların,yaşama sevincimizi söndürmesine bir çözüm!

Sana benzemeye çalışıyor.. Hemde yakın arkadaşın .. Ne desem bilemedim :44:

Vazgeçemeyeceğiniz kadar çokmu seviyorsunuz ? Yada aynı sınıftamısınız ? Komşumusunuz veya.. ?

Şimdi şöyle, birkaç yıl önce bana yaptığı bir kaç hareketten sonra ona asla eskisi kadar güvenemiyorum içimde ve eskisi gibi sevemiyorum.
İçimden gelmiyor yapamıyorum yani.
Aynı sınıftaydık. Lise arkadaşıyız.
Ve evlerimiz çok yakın. Annesini, babasını seviyorum. Ailelerimiz de tanışıyor.
Yani ne bileyim, içli dışlı olundu yani. O yüzden kestirip atamam.
Anca işe girmeyi bekliyorum. İşe girince, uzaklaşırım diye düşünüyorum.

Süper söylemişsin.
Umarım , o dediklerini gerçekleştirirsin inşallah :)
Allahın izniyle canım :)
İlerlerken, geride kalanlara selammmm :)

Merhaba leonela seni çok iyi anlıyorum.Arkadaşının etkisinde kaldığın belli baksana kurtulma konusunda bile karamsarsın biraz :) Şaka bir yana benimde yakınımda vardı böyle biri,en güzel olaylarda bile bir negatif düşüncesi olurdu.Ağzından keşke lafı eksik olmaz en sinir olduğum şey.Hasta oldum ciğerlerimi üşüttüm çok feci ama iyileşme aşamasındayım bana demezmi durumun çok kötü iyileşemezsin şu bu.İyice sinir olmaya başladım ve ister istemez soğuk davrandım şakayla karışık bazı konularına onun taklidini yaptım,en sonundada bana neden soğuksun dedi herşeyi söyledim biraz düzeldi sonra gene aynı şey görüşmeyi kestim kafam o kadar rahatladıki anlatamam.Neşemi pozitifliğimi bozucak hiç kimseye tahammül edemiyorum senin baya geçmişin varmış söküp atamazsın belki ama güzelce konuş anlat herşeyi en azından için rahatlar.

Evet, bir fırsatını yakaladığım an konuşacağım zaten. Ama şimdiki kararım, plan aşamasındaki düşüncelerimden bahsetmemek ...
Evet, kurtulma konusunda karamsarım çünkü, beni bu karamsarlığa iten gerçekler var hehehe :)

ay aman bendede var oyle arkadas.hemde dibimde.staja baslıyorum dıye gırdı calısıtıgım yere oncelerı kendı masasındaydı benım masam uzun 1 ay oturabılırmıyım yanında dıye geldı iş oğrenıcem dıye masallah benden ıyı sahıplendı masamı.artık bılgısayarımı cevırıyorum bakmasın dıye.bır gozu kendı bılgısayarında bır gozu benım bılgısayarda.ne ıllet bısey.anlamıyorda.yası 34 ben daha 25 yasındayım ay yasladık ay soyle kız ben daha 25 yasındayım ne yaslanması dıyorum yok bız aynıyızya beraber yaslanıyoruz.kılo alıyor ay kılo aldık ben senden 5 kılo azım dıyorum yok bız beraber kılo alıyoruz.saclarımı boyatırım arkamdan oda boyatır.aman bırak sımdı bıle alptopu cevırdım oyle yazıyorum gormesın dıye.bir gozu hep benım ne yaptıgımda oldugu ıcın.

Hahaha :) Son cümlene bittim. Bırak kız çevirme, görsün de utanır belki :)))
Ben çok üzülüyorum böyle insanlara. İnsanın kendi zevki, kendi kararları olmalı.
Sürekli kopyala kopyala nereye kadar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…