Cıkcık kesinlikle haaayır normal yaşam böyle değil ,normal insanlar da böyle değil..Sen kendini üzme laf sokmak zorunda da değilsin kendini gerersin bence.Ben böyle durumlarda karşıdakine o ne demek şimdi daha açık söyle anlamadım diyorum gülerek ,hem şaşırıyorlar hem de fesatlıkları su üstüne çıkmış oluyor.Sonra konuyu kendileri kapatıyor zaten genelde ya da eveleyip geveliyorlar.. Hem ben de dalga geçmiş olduğum için moralim bozulmuyorkihkih
![]()
senin yaptıgın gibi yapmayı ögrensem sorun kalmıcak zaten..ama ben ortamı germekten bile korkan pısırık bi insanımççbunu bildikleri için kedinin halıyı tırmıkladıgı gibi tırmıklıyolar..egoları oksanıyo resmen..
tesekkür ederim canım..haklısın..gercekten kucuk ınsanlar bunlar..bi de beynim kabullense..aşsam gitsem su dertleri..insallah asarım..suratlarına baka baka onlar beni kıskanırken gülerim inşallahay şimdi dikkat ettim 4 aylık mış bebişin ne tatlıdır şimdi o benim de ikiz yiğenlerim var 5 aylık doyamıyorum valla...
bebişinle sana ve tabiki kocişinle de mutluu güzell bir ömür diliyorum cnm kimse için kendini üzme ağlama da sakın.... boşuna dememişler küçük insanlar kişilerle uğraşır diye... kendini belli ediyor zaten arkadaşın.. gerçi arkadaş demeye bin şahit![]()