çevrenizde atanamayacaklar varsa bu konuyu iyi okuyun

haklısın "oh demek istemiyorum ama..." yı ben söylemiştim de mi pardon :68:

neyse son olarak siz de atanırsınız inşaallah diyorum ve artık noktayı koyuyorum...

Son düzenleme:
kendimi gördüm yazdıklarında. 2009 ilk girişim, 85.281 aldım, şubat atamasında 85.310 gibi bir şey de kaldı. ama çok çalışmadığım için çok üzülmedim 2010a çalışır atanırım dedim, çalıştım da. hamile hamile girdim sınava. sınav iyi geçmişti netlerim de bir önceki yıla göre bayağı fazlaydı 120 net yapan çok(!) aday olunca istediğim kadar yüksek gelmese de yine de atanırım dedik. ama ne oldu sınav iptal oldu, yine üzülmedim nasılsa kendime güveniyordum yine girerdim sınava daha da yükseltirdim nasılsa. ama ertelenen sınav olduğu gün ben kolumda serum göğsümde yavrumla hastanedeydim. nasıl bir şans sınav yavrum dünyaya gelmek için sınavı bekledi. o sıra bebek koşuşturmasıyla anlamadım bir şey. 2011 için hazırlanacaktım nasılsa o sene bebekten dolayı çalışmıyordum da evde hazırlanırım dedim. çok zor olmasına rağmen(bebeğine yalnız bakan bayanlar beni anlar, bir de yavrunuz benimki kadar hareketliyse) hazırlanmaya çalıştım(çorba yaparken filan okuyabiliyordum ancak kitapları)neyse girdim sınava 89 aldım ama seçimi hesaba katmamıştım sınav öncesi kadroları doldurdukları için yine açıkta kaldık. bu sene de girdim 93 aldım ama sevinemiyorum bile. yarın göreceğiz bakalım illere ayrılan kontenjanları, evli ve bebekli biri olarak malesef her yere de gidemiyorum artık.
bu arada kırmızıyla işaretlediğim yazdıklarına tamamen katılıyorum ve ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. dehşet puanlarla üniversiteye gir, matematik gibi bir bölüm oku, olmadı yükseğini yap. sınavı da alnının aklıyla geç, sonra iki soru sallayıp atananlar seninle dalga geçsin...

:(((( sen de fazlasıyla talihsizlik yaşamışsın.tüm bunlara ragmen hakkınla, azminle aldığın puan sana sonuna kadar helall olsun..inşallah atanırsın, senın ve bebegın ıcın hayırlı olan bı yere atanmanı dilerim canım:)):nazar:

haklısın "oh demek istemiyorum ama..." yı ben söylemiştim de mi pardon :68:

neyse son olarak siz de atanırsınız inşaallah diyorum ve artık noktayı koyuyorum...

yazmışım işte oh demek değil niyetim demişim.
o sizin içinizin fesatlığı.

:(((( sen de fazlasıyla talihsizlik yaşamışsın.tüm bunlara ragmen hakkınla, azminle aldığın puan sana sonuna kadar helall olsun..inşallah atanırsın, senın ve bebegın ıcın hayırlı olan bı yere atanmanı dilerim canım:)):nazar:

Sağol canım. Dünden beri biraz heyecanlandım(umutlanmak istemiyorum yine hayal kırıklığı yaşamamak için). Tercihlerim de bir aksilik olmazsa bu sene olmaması için bir neden yok. Branş sıralamam 110, İstanbul'a 200 civarı matematikçi alınacak ve ben 25 tercih yapmam gerekiyor(umarım tercihlerim doğru olur). İş şansa kalıyor diyorum ama bu konuda geçmişimi düşününce ona da güvenemiyorum. Allah'ım umarım bu sene ailece yüzümüz güler. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

valla bizde ona şaşırdık ya
hem zorunlu yaptılar hem de çok az kontenjan verdiler.
o yüzden umudumuz da kalmadı.
evet türkçe ve fenin yüzü güldü
darısı başımıza.

lise branşlarına kontenjan az verilmesinin nedeni çoğu liseyi anadolu lisesi haline getirmiş olmaları..
kendi kararlarında çelişki yaşadılar önce düz liseleri kaldırdılar sonra anadolu lisesine ilk atamada öğretmen alınmaz ayrı sınavla seçilmeli dediler olan yine öğretmen adaylarına oldu..

Evet söylediklerinde haklısınız arkadaşım emeklisi gelmiş 60 yaş üstü bir sürü ögretmen var ama emekli olmuyorlar benim okudugum okulda bile öyleydi hepsinin çocukları okumşu evlenmiş ama hala çalışıyorlar nedenleride şöyle diyorlardı evde boş boş oturup ne yapacaz diyorlardı onlar emekli olunca gençlere yol açılır diye düşünüyorum inşallah herkesin ataması yapılır benimde arkadaşım tarih bölümü mezunu bakalım o ne yapacak Allah kimsenin emeğini,çabasını boşa çıkartmasın.

okullardaki emekli olmayan öğretmenlere kızıyoruz ama zaten çok da fazla olmayan maaşları yarıya inecek şartlar iyi değil kim böyle bir durumda emekli olmak ister ki..
devlet emeklilik şartlarını iyileştirmeli önce.. ama bunu düşünecek kişiler nerdeee anca kendilerine çalışıyorlar; 2 yıl bile milletvekilliği yapıp emekli olan adama 7bin lira maaş veren devletten halkı düşünmesini beklersek daha çok bekleriz:ssz:

okullardaki emekli olmayan öğretmenlere kızıyoruz ama zaten çok da fazla olmayan maaşları yarıya inecek şartlar iyi değil kim böyle bir durumda emekli olmak ister ki..
devlet emeklilik şartlarını iyileştirmeli önce.. ama bunu düşünecek kişiler nerdeee anca kendilerine çalışıyorlar; 2 yıl bile milletvekilliği yapıp emekli olan adama 7bin lira maaş veren devletten halkı düşünmesini beklersek daha çok bekleriz:ssz:

Ben kendi yaşadıgım şehire göre örnek veriyorum emeklisi gelmiş ögretmenler ama inanın maddi durumları bizden iyiydi canım hatta ben bunu bi kaç ögretmene sordum evde boş boş oturmak bize göre degil dedi benim konuştugum kişilerin maddi durumu iyi olanlardı tabi emekli olunca maaşlar azalıyor bunun bende farkındayım bizlerde istiyoruz herkes iyi hallerde olsun herkes atansın herkes en iyi yerlere gelsin inşallah atama bekleyen bütün ögretmen arkadaşlarımız atanır.

Ben kendi yaşadıgım şehire göre örnek veriyorum emeklisi gelmiş ögretmenler ama inanın maddi durumları bizden iyiydi canım hatta ben bunu bi kaç ögretmene sordum evde boş boş oturmak bize göre degil dedi benim konuştugum kişilerin maddi durumu iyi olanlardı tabi emekli olunca maaşlar azalıyor bunun bende farkındayım bizlerde istiyoruz herkes iyi hallerde olsun herkes atansın herkes en iyi yerlere gelsin inşallah atama bekleyen bütün ögretmen arkadaşlarımız atanır.

tabi herkesin durumu aynı olmuyor ben de yakınlarımı görüyorum şu halleriyle bile sıkıntı çekebiliyorlar emekliliği o yüzden ertelemek zorunda kalıyorlar..

onlar emekli olunca bakanlık daha çok mu atama yapacak ?

benim branşımdan sadece oturduğum yerde ve çevre semtlerde 10a yakın okulda açık var ama geçen sene bu ile atanan toplam sayı 3 kişiydi bunun suçu kimdedir?

ben bunu anlatmak istedim
size hak veriyorum emekliliği geçtim bakanlık daha çok atama yapmak istese ücretli öğretmenliği kaldırır onların yerlerine hak eden kişilere yer açar ama 2bin lira maaş vermektense 800lira maaşla ücretliye yer vermek daha cazip geliyor..

Back
X