• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
Kim bu etrafımızdaki beğenilmeyenler peki?
Yahut her söyleneni ciddiye alıyor musunuz?
Bir ben miyim ay ne güzelsin aman ne tatlısın denmeyen acep:KK22:

Önemli olan kendini beğenmiş olmasın da...yani ben şimdi genel de bir kişiyi olduğundan farklı gorursem (kıyafet, saç boyası, kesimi gibi) begendi isem o birsey demese de belirtirim...ama durduk yere neden ayyy cok guzelsin ya da hossun falan diyeyim ki..durduk yerde de kimse demez..durduk yere hatirladigim kayinvalidem ve cevresinden beni gorduklerinde demisler..o da ogullarina alacaklar ya ondan herhalde...eminim begenmeyen de olmustur ama boyle birseyi sen cirkinsin diye yuzune kim soyleyebilir ki?yoksa bende mi cirkinim bana kimse guzelsin demedi (esim haric hahaah) cirkin de demedi yoksa guzel miyim ki?

bence bir bayan bir erkekten haksizliga ugradigini dusundugunde ozellikle arkadas cevresi sen guzelsin haketmedin gibi mi konusuyor? Peki bu teselli midir yoksa gercek mi?

amaaan bosver herkes guzelliginin derecesini bilir sonuvta ayna denen bir sey var dimi ama?

Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.

haklısın gerçekten KKda herkes çevresinde dikkat çeken beğenilen kişiler.

şöyle bir şey var ki arkadaş arkadaşa iltifat eder. bu iltifatları ciddiye almamak lazım. aile akrabalar iltifat eder. sevdiklerinden öyle derler laf olsun diye öyle derler. yeri gelir kendileri iltifat bekledikleri için derler. bazen kıskandıklarını belli etmemek için derler. bunları çok ciddiye almamak lazım. facebookta bir yorumlara bakıyorsun herkes birbirine ay tatlılıktan ölüyorsun canım hayır sen daha tatlısın modunda.

asıl iltifat tanımadığın kişilerden alınır bence. anlamlı olan o.

bazen insanlar birbirini kırmamak için muhabbet arasında'' yok canım ben seni beğeniyorum güzelsin'' derler bunu ciddiye alan insan çok heralde..

Bazen de tam tersi oluyor.

Kimse beni çekemiyor, herkes beni kıskanıyor.

Herkes dedikodumu yapıyor.

Kızlar bana hep cephe alıyorlar.

Erkek arkadaşım beni odadaki sineklerden kıskanıyor vs.

Yazar burada "çok güzelsindir de ondan" yanıtını istiyor... :KK53:

Yani şimdi arkadaşların, akrabaların dediği değil yabancıların dediği önemli denilmişte... Elin adamı durup dururken sana şöyle güzelsin, böyle tatlısın diyemezmez ki, yada elin kadını... derse altında başka şeyler aranır. Elbette ki yakınımız olanlar ancak iltifat edebilirler..

Bence bunu yazan neden yazıyor, onu söyleyeyim, hak vereniniz olacaktır bana,toplum olarak çok şekilciyiz, birisinin eşiyle bir sorunu oldu mu hemen aklımıza tipi nasıl acaba, çok çirkin de ondan mı kocası ilgilenmiyor diye bir soru geliyordur düşüncesi ile tiplerinden bahsediyorlar, o seçeneği direk kafamızda eleyelim diye..

Aslinda evet bu tarz düşünebilen kimseler var da sanki gerdek gecesi görüyorlar ya eslerini..Özellikle aldatma konusu olduğu zaman kişi ilk iş kendi güzelliğini sorguluyor...ama dünya guzeli olsan aldatan yine aldatıyor maalesef:(insanın içi güzel olmadiktan sonra...

Yani şimdi arkadaşların, akrabaların dediği değil yabancıların dediği önemli denilmişte... Elin adamı durup dururken sana şöyle güzelsin, böyle tatlısın diyemezmez ki, yada elin kadını... derse altında başka şeyler aranır. Elbette ki yakınımız olanlar ancak iltifat edebilirler..

Durduk yere yanına gelip de çok güzelsin denmesinden bahsetmiyoruz zaten, hani birinin yanında görür bu kız kim güzelmiş derler veya fotonu görür güzel kızmış derler vs. Otobüste metroda bile teyzeler maşallah ne güzel kızsın falan demezler mi? Bunun gibi şeyleri kast etmiştim ben. :KK56:

Bir sey yazicam, sadece icimden gecenleri yani. Lutfen kimse ustune alinmasin, kiyamet kopmasin.
Profil fotoğraflarında korkunc guzel ve bakimli kadin fotograflari, resimleri olan arkadaslar cidden o fofograftakiler kadar guzel mi?
Yoksa olmak istedikleri, hissetleri mi o fotograflar?
Ya da gercek fotografimi koymuyorum ama en bu profilde gordugunuz kadar guzelim mi demek isteniyor?

Allah askına begenilmeyen kisi cıkıp beni begenmiyorlar ya da ben tipsizim der mi? :KK53:
Hani makarasına degil ciddi ciddi.

Valla sosyal medya sagolsun ben kimsenin simdiye kadar (yanlıs anlamayın asagılamak icin degil) facebookta ya da instagramda falan ben cirkinim dedigini görmedim :KK30: Tabi photoshop olayları falan almıs basını gidiyor bu apayrı bi konu :KK55: Misal bugün nette harika görünen birini yolda gördüm mesela ve tanıyamadım.

Tek bildigim sey herkes kendini 1 numara görüyor. Ama kötü bisey degil ki bu insanlar kendine güvenmeli. Abartmadan tabi :KK16:

Ewet herkes cok guzel bakımlı beğenılen sevılen evlılıgı mukemmel harıka bı anne vay vay vayyy...:eek::eek::KK47:

Back
X