- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
devlet sırrı mı yahu :dözelden belirtmek etik mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlet sırrı mı yahu :dözelden belirtmek etik mi![]()
Öyle miymiş?Ay hiç dikkat etmedim bende cevrem tarafından çok beğenilen biriyimdir..Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
Kim bu etrafımızdaki beğenilmeyenler peki?
Yahut her söyleneni ciddiye alıyor musunuz?
Bir ben miyim ay ne güzelsin aman ne tatlısın denmeyen acep![]()
Ayni sikinti bende de var. Yuz guzelligi olarak ortalamanin ustunde oldugumun farkindayim ama 15 kilo fazlayla o yuzde guzellik mi kalir? Kalmadi anacigim.vallahi kızlar cevrem tarafından çok beğenilirim yok şöyle guzelsin yok böyle bakımlısın o gözler bende olsa yeter felan filan aynaya bakınca kendimi çirkin bulmam lakin ben şişkoyum şişko Bir kadın ne kadar güzel olabilir ki işte bunu bilince nederlerse desinler çokta önemli olmuyor
güzel tespitBir de benim guldugum bir sey var. Bir kadin "allah cirkin sansi versin." dediginde guzel - cirkin butun kadinlar "ay evet yaaa." diyor.
Burada bir üye var - nicki bende kalsın- güzellik, bakım konusu ne zaman açılsa kendini över durur, hatta kendini bir kere arkadaşıyla kıyaslamışlığı vardır. Öyle dikkatimi çekmişti. Bir gün albüm paylaşmış. Yumuk yamuk şekilsiz lensli gözler, ip gibi ağız, vitaminsizlikten kırılmış vücut. Dedim bu muydu? Millet atıp tutmayı seviyor ya.![]()
Ben son kısımları niye anlamadım ki![]()
anlattınız, ben de anladımOrası biraz psikolojik tahlilimsi bir espriydi :) Acaba insanlar kendilerini söz konusu ithamdan aklamak için tepkili mesaj yazma ihtiyacı hisseder mi? manasında... "Eleştireyim ki benim öyle olmadığım meydana çıksın"Fazla mı incelemişim ne
Bir espri okumuştum: Birbirini arayıp sormayan iki kişi karşılaştığında önce kim "hiç arayıp sormuyorsun hayırsız.." derse söyleyen kişi otomatikman hayırlı olan olur diye :)
Anlatabildim mi bilmiyorum, olmadıysa bırak(ın) dağınık kalsın : )
Ben miyim o![]()
ben de ben miyim diye düşündüm phaha
anlık paranoya ama sonra kendimi övmediğimi ve lens kullanmadığımı hatırladım![]()
biz bulalım lensli zayıf kişisini =)Neyse ben de ordan yirttim. Ama merak ettim valla. Ozelden yalvardim. Kiz dedikoducu degil ki bizim gibi. Soylemiyor.:)
biz bulalım lensli zayıf kişisini =)