- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Ben de her 15 dakikada bir sevgilimin WhatsApp'ına bakıyorum adam en son 23:57 de online imiş ama o beni kontrol etse 3:00 olarak görecekBuraya cevap yazarken arkada da WhatsApp a bakıyor.Gece 3 de whatsapa girip kocamın sayfasına bakmak aklıma gelmez ya
Şimdi sorsa kocasi yalan aoyleyecek zibilyon tane bahane sunacak üstüne sen güzeli salağa yatıp takip etmek.
Neden ?Ben de her 15 dakikada bir sevgilimin WhatsApp'ına bakıyorum adam en son 23:57 de online imiş ama o beni kontrol etse 3:00 olarak görecekşüphelenir mi acaba benden ama ben ona bakmak için giriyorum
Tam olarak şüphe de değil uyumuyorsa yazmak içinNeden ?Sen suphenlenme hakkına sahipsen adam da sana "hayırdır yavrum gece 3 de" deme hakkına sahip. Sana bakmaya girdim desen iyi geceler diyip uyudugumuzu saniyordum tribi yemen de muhtemel.
Aşk güzel şey. MutluluklarTam olarak şüphe de değil uyumuyorsa yazmak içinsu an farklı şehirlerdeyiz, yazıp uyandırmak da istemiyorum bir de yazismalarimizi okuyorum ne yazmışız ne konusmusuz diye ona böyle anlatsam güler halime
Arkadaşları ile geyik de yapabilir. Aldatabilir de. Siz gözlemleyip yakalayacaksınız artık sonrası Allah kerimŞu anda memleketteyim . Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Şu anda memleketteyim . Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Teşekkür ederimAşk güzel şey. Mutluluklar
Adam sıkıntıdan whatsapta takılıyodur kankalarıyla konuşuyodur bu kadar güvenmiyosanız bi sebebi mi var? Güven vermiyosa böyle evlilik mi olur?Memleketteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?