Çevrimiçi olup mesajı geç okuyan şahış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye burda kadınları hep haksız bulma telaşı var anlamıyorum bakın ben geç cevap verdi diye tepki vermiyorum çevrimiçi olup okumamasına ve bunun sürekli tekrarlamasına gece 12 sabah 8 gibi.bir kere denk gelir tamam sürekli olması düzenli yazıştığı ve önem verdiği birisi olduğunu düşündürdü.herkes tutturmuş 1-2 dk geç cevap verdi diye

O kadar saçma bir şeye takılmışsınız ki 16 yaşında biri yapsa bile garip bulurdum. Ne var bunda ne oluyor çevrimiçi olduğu halde 1-2 dakika geç cevap verince? Böyle her şeyi kontrol eder altında sebep ararsanız işiniz zor. Noktayı koymanız isabet olmuş.

Bende işime gelmeyen oldumu, cvb vermek istemediklerim.. bilddirm düşşede de diğer tarafla yazışmaya devam ediyorum. Arada kaç yaş var. zaten sizin iş olmaz. Siz 28 erkek 36 olsaydı da aynı düşünürdüm.
Hiç maceraya atılmayın boşuna.

Niye burda kadınları hep haksız bulma telaşı var anlamıyorum bakın ben geç cevap verdi diye tepki vermiyorum çevrimiçi olup okumamasına ve bunun sürekli tekrarlamasına gece 12 sabah 8 gibi.bir kere denk gelir tamam sürekli olması düzenli yazıştığı ve önem verdiği birisi olduğunu düşündürdü.herkes tutturmuş 1-2 dk geç cevap verdi diye
Peki size karsi davranisi nasil bulusma skliginiz ne? Galiba süpheleniyorsunuz, sizi süphelendiren baska seyleri oldu mu?

İşte bunu neden konuya yazmadınız

Biz bunu düşünemedik ki

Yani başkası ile yazıştığı için bana yazmadı ona önem veriyor diye düşündüğünüzü anlamadık

Beni aşar bu tele flörtler bizim Zamanımızda telefon bile yoktu der çıkarım

Haksız olduğunuz için olabilir mi? Sizden önce başka birisi yazmıştır onu okuyordur ne var bunda? Yoğun bir insan demek ki. Saçma bir noktaya takılmışsınız. Düzenli yazıştığı biri olsa neden üstüne sizinle konuşmak istesin? 3 gündür mesajlaştığınız adama ne kadar çok anlam yüklemiş, kendi kafanızdan bir şeyler kurmuş üstüne buna inanmışsınız

İş dolasıyla cevap verdikleri vardır, yetişmeye çalışıyordur elbet. Ben ortada takılacak, düşünülecek bir şey göremedim. Bu düşüncenizi dile getirmenizde ayrı saçmalık olmuş, biraz ağırlık ve coolluk iyi gelecektir. Eminim.

İş dolasıyla cevap verdikleri vardır, yetişmeye çalışıyordur elbet. Ben ortada takılacak, düşünülecek bir şey göremedim. Bu düşüncenizi dile getirmenizde ayrı saçmalık olmuş, biraz ağırlık ve coolluk iyi gelecektir. Eminim.
Konuyu okumadan bir yorum daha saygılar🤣

Haksız olduğunuz için olabilir mi? Sizden önce başka birisi yazmıştır onu okuyordur ne var bunda? Yoğun bir insan demek ki. Saçma bir noktaya takılmışsınız. Düzenli yazıştığı biri olsa neden üstüne sizinle konuşmak istesin? 3 gündür mesajlaştığınız adama ne kadar çok anlam yüklemiş, kendi kafanızdan bir şeyler kurmuş üstüne buna inanmışsınız
Daha öncesinden gördük tanıştık çok hoşlandığını söylediği için üstünde kafa yordum hergün bir sevgili edilmediğim için üstünde tabiki kafa yorarım.burda yorum yaparken tek amacınız insanları üzmek ama ben o kadar zayıf karakterli degilim mantıklı bir yorum gelirse dikkate alıcam

Buluşacaktık elbette sevgili olmadık hoşlandığını tanımak istediğini söyledi bende tanışalım ama sevgili olarak görme beni dedim olay bu
O zaman adamin kimle yazistigina niye karisiyorsunuz? Ve adam bunu size niye kanitlamak zorunda. Bence bazi seyleri biraz oluruna birakin, rahat takilin. O zaman her sey yoluna girer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X