- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi TRENDY1234
beni niye alıntılıyorsun ablacım ben mi dedimsize göre cinsellik o yüzden kadınlar şiddet görse bile boşanmasın mazallah herkes kullanmak ister

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni niye alıntılıyorsun ablacım ben mi dedimsize göre cinsellik o yüzden kadınlar şiddet görse bile boşanmasın mazallah herkes kullanmak ister
Yanlış olmuş çıtır çerezbeni niye alıntılıyorsun ablacım ben mi dedim![]()
Tebrik ederim.. Kimsenin peşine düşmemissiniz, kimseyi darlamamissiniz. Hayırlısı olsunMerhabalar direk konuya dalış yapıyorum.36 yaşında boşanmış çocuksuz biriyim hastanede çalışıyorum.
Hastaneden bir sağlık memuruyla tanıştık 28 yaşında hiç evlenmemiş.3 gündür telefonla mesajla görüşüyoruz nöbetlerden dolayı yüz yüze görüşemedik ama teklif etti.neyse arıyor mesaj yazıyor güzel sözler söylüyor fakat bir mesaj yazıyor bende cevap veriyorum çevrimiçi 1-2 dk bekliyorum okundu olmuyor sonra cevap yazıyor.
Konudan rahatsız olduğumu belirttim ekran görüntüsünü attı işle ilgili dedi tahmin edersiniz cevapları.hastane dışında bir klinikte çalışıyor bu arada.bu olay dün akşam yine oldu artık kan beynime sıçradı tepki gösterdim.bana bir yazışma attı ama okunmamış 3 yazışma daha vardı onları atmadı.
Sabah yine aynı senaryo noktayı koydum oda kabul etti.ee biz ne yapalım yazacaklar olursa içimi döktüm kimseye anlatmak istemedim çevremde yorum olursa da alırım bir dal![]()
Seni kafamda canlandırıyorum kolunda altın bilezikler gün gezmelerinde kısır yiyorsundur beynin karbonhidrat ala ala bu hale gelmiştir.beni niye alıntılıyorsun ablacım ben mi dedim![]()
Daha öncesinden gördük tanıştık çok hoşlandığını söylediği için üstünde kafa yordum hergün bir sevgili edilmediğim için üstünde tabiki kafa yorarım.burda yorum yaparken tek amacınız insanları üzmek ama ben o kadar zayıf karakterli degilim mantıklı bir yorum gelirse dikkate alıcam
Bu nasıl bir uslub yahu? Daha düşündüğünüzü kelimelere doğru bir şekilde dökmekten acizsiniz bir de başkalarına “okuduğunuzu anlayın salahlar” imasında bulunuyorsunuz. Uslubunuz zaten sizin iç dünyanızı ve seviyenizi gözler önüne seriyor da yine de hatırlatayım burası sizin mahalleniz değil. Saygısızlık yapmayın.Seni kafamda canlandırıyorum kolunda altın bilezikler gün gezmelerinde kısır yiyorsundur beynin karbonhidrat ala ala bu hale gelmiştir.
Haddini bil sen kimsin sen kendi üslubuna bak magmanın altında sen varsın sanırım.mutsuz hayatınızı hırslarınızı insanlardan çıkarmayın.beynine oksijen gitmiyor sanırım mantıklı yorumlara değer veriyorum diyorum kişilik analizi yapıyorsun.git başka yerde oyna KezbanBu nasıl bir uslub yahu? Daha düşündüğünüzü kelimelere doğru bir şekilde dökmekten acizsiniz bir de başkalarına “okuduğunuzu anlayın salahlar” imasında bulunuyorsunuz. Uslubunuz zaten sizin iç dünyanızı ve seviyenizi gözler önüne seriyor da yine de hatırlatayım burası sizin mahalleniz değil. Saygısızlık yapmayın.
Aldatmaya şiddete hor görülmeye tahammül edemediğim için olabilir mi?sizin gibi kendini olgun zanneden Ortadoğu’nun ezik kadınları yüzünden bu erkekler cinayetler işleyecek kadar şımarıyor.kocası sevgilisi olan bir üstünlük gibi yalnız kadını aşagılıyor.bunu birbirine yapan bir erkek gördünüz mü?bu ülkenin kadınları sizin zihniyette oldukça çok cinayet işlenir bu ülkede.o kadar cahilsiniz ki size cevap vermem bile bir lütufNeden 36 yaşında bir erkek arkadaşınızın olmadığını siz açıklamışsınız... bence taburlarınızı değiştirin..Bu arada yaş farkına girmiyorum bile..
Şöyle ya aklı başında saldırgan olmayan insanı yorumlar istedim sadece.bu bir fikirdir mesela benim için önemli bir fikir.agız dalaşı için girmeyin burayaZaten uygun degilmissiniz
Kişilik analizinde bulunan sizsiniz hanımefendi. Hoşunuza gitmeyen bir yorum yaptı diye hemcinsini kısır gününe giden beyinsiz olarak betimleyen de sizsiniz. Yani aslında eleştirdiğiniz her şeyi ve her şeyi bizzat siz yaptınız şu 3-4 sayfacık başlıkta. Üstüne bir de o kadar negatif ve saldırgansınız ki; birilerinin sizinle iletişime neden geçmek istemediğini tahmin edebiliyorum. Uslup, enerji, seviye yerlerde gerçekten. Neyse hoşlandığı bey 1-2 dakika içinde cevap vermedi diye tripten tribe koşan siz bize neler demezsiniz. Amaan aman öteye sıçratın lütfen çamurunuzu.Haddini bil sen kimsin sen kendi üslubuna bak magmanın altında sen varsın sanırım.mutsuz hayatınızı hırslarınızı insanlardan çıkarmayın.beynine oksijen gitmiyor sanırım mantıklı yorumlara değer veriyorum diyorum kişilik analizi yapıyorsun.git başka yerde oyna Kezban
size göre cinsellik o yüzden kadınlar şiddet görse bile boşanmasın mazallah herkes kullanmak ister
herkes her şeyi anladı da siz 36 yaşında olduğunuzu beyan ettiğiniz halde 15 yaşında gibi davrandığınızı anlamadınız.noktayı koymanız adam için en iyisi olmuş.Önce o yazdı bende cevap verdim öncelik benim olmalı dimi.ben yazsam önce dediğiniz doğru.çoğu kişi sorunu anlamadı bence
Seni kafamda canlandırıyorum kolunda altın bilezikler gün gezmelerinde kısır yiyorsundur beynin karbonhidrat ala ala bu hale gelmiştir.
Haddini bil sen kimsin sen kendi üslubuna bak magmanın altında sen varsın sanırım.mutsuz hayatınızı hırslarınızı insanlardan çıkarmayın.beynine oksijen gitmiyor sanırım mantıklı yorumlara değer veriyorum diyorum kişilik analizi yapıyorsun.git başka yerde oyna Kezban
Konu kapanmıştır.Aldatmaya şiddete hor görülmeye tahammül edemediğim için olabilir mi?sizin gibi kendini olgun zanneden Ortadoğu’nun ezik kadınları yüzünden bu erkekler cinayetler işleyecek kadar şımarıyor.kocası sevgilisi olan bir üstünlük gibi yalnız kadını aşagılıyor.bunu birbirine yapan bir erkek gördünüz mü?bu ülkenin kadınları sizin zihniyette oldukça çok cinayet işlenir bu ülkede.o kadar cahilsiniz ki size cevap vermem bile bir lütuf