Doğuma Hazırlık ceydaya uygun kız ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
96
Diğer
kızıma isim arıyorum ... ablasının adı ceyda pekiyi küçük prensesin adı ne olsun uyumlu olsun istiyoruz(ceren ve ceylin )dışında
c harfiylede olabilir hadi kızlar yardım edinnn bekliyorummm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Şeyda veya Eda geldi aklıma direk:28:

Esra

Feyza

Beyda

Ceylan

Ferda

Funda

Nida

Seda

Verda

Ceylin zaten yengeç demek.. koyma yani :)

kızlar çok teşekkür ederim hepinize tek tek ....hemen hemen hepinizin önerilerinizde EDA var bende
EDA
AYÇA
FEYZA
KÜBRA
bu dört ismin arasında kaldım.......
sizce uyum önemlimi? kız ismi bulmak çok zor ceydayıda isteyerek koymadım eşim çok istedi kırmadım ama ne bileyim bi aklım uyumlu olsun diyor bi aklım değişik olsun diyor siz n dersiniz? değişik isimlerde önerebilirsiniz

Son düzenleme:
CENNET :) ceydanın yanına cok guzel oluyor bence :)

kızlar çok teşekkür ederim hepinize tek tek ....hemen hemen hepinizin önerilerinizde EDA var bende
EDA
AYÇA
FEYZA
KÜBRA
bu dört ismin arasında kaldım.......
sizce uyum önemlimi? kız ismi bulmak çok zor ceydayıda isteyerek koymadım eşim çok istedi kırmadım ama ne bileyim bi aklım uyumlu olsun diyor bi aklım değişik olsun diyor siz n dersiniz? değişik isimlerde önerebilirsiniz

bence uyum önemli . ama harfi harfinede olmamalı. ceylan ceylin gibi .. bizim komşumuz kızlarının adı CEYDA VE DAMLA . bence bu dördünden birinide koyacaksan feyza ve kübrayı ele. BESTE biriciğimin adı

kızlar teşekkür ederim .ama çok zorlanıyorum isim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.bi türlü içime sinen isim bulamadım
CEYDA_ AYÇA NASIL SİZCE?

Back
X