- 17 Ağustos 2023
- 8.462
- 28.321
- 468
- Konu Sahibi telasememuresi
Birtane borcam alip şu olayı kökünden kesip atınTerapi alcam en son![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birtane borcam alip şu olayı kökünden kesip atınTerapi alcam en son![]()
7 tane takım var hediye falan shshhshdGüle güle kullan bacım
Fincan takımı almayı unutma gözünü seveyim![]()
İyi iyi çok güzel yav7 tane takım var hediye falan shshhshd
Canım sağ olİyi iyi çok güzel yavkendimin varmış gibi sevindim düşün yani
![]()
Neler aldin peki neler kaldı madem konu actin azcık konuşak![]()
Canım sağ ol
Geçen lcwdan masa örtüsü ve runner aldım. Annem örmüştü. 1 örtü daha
Çatal bıçak 6lı ama. Tart kalıbı ufak tefek kavanoz vb. Tahta kaşık,bardaklar falan var.
Patik,seccade,lif falan onlar da var. Tepsi. Beğendikçe alıyorum.
İnşallah hepsini güzel ve ağız tadıyla mutlukla kullanmak nasip olur çiçeğimCanım sağ ol
Geçen lcwdan masa örtüsü ve runner aldım. Annem örmüştü. 1 örtü daha
Çatal bıçak 6lı ama. Tart kalıbı ufak tefek kavanoz vb. Tahta kaşık,bardaklar falan var.
Patik,seccade,lif falan onlar da var. Tepsi. Beğendikçe alıyorum.
+Allah gönlüme göre versin de.....İnşallah hepsini güzel ve ağız tadıyla mutlukla kullanmak nasip olur çiçeğim![]()
Öneri için teşekkürlerHeves etmen de güzel biseyaltın Euro dolar yapmaya bak hem yer kaplamaz hemde degerlenır ilerde eşya pahalansa da onlarda yükselir . En azından evlenecegın senenin modasına uygun alırsın
şimdi bi 5 bine tencere takımı gezdirmek var evde her temızlık zamanı bide tek çeyreği saklamak var. Yani ben şimdi çocuklarım ıcın beyaz eşyalar falan uçuyor diyorum beyaz eşya alsam napcam en güzeli gram alıp saklamak :)
![]()
Ondan dedim kuzucum dolar Euro yap die . Yani belki gram alamazsın belki çeyrek alamazsın ama 3-5 dolar Euro atabılırsın damlaya damlaya göl olurÖneri için teşekkürleronları almaya çok imkanım yok. Biraz borçlar falan var bizim. Elime üç beş kuruş geçtikçe alıyorum açıkçası. Özel ders parasıyla,babamın verdiğini biriktiriyorum falan,bayram harçlığı vs. Zaten büyük eşyaları almadım hiç. Elektrikli ve küçük ev aletim yok. Tencerem de köz tavasıyla normal tava aldıydım.