- Konu Sahibi diclem3555
-
Canım çook beğendim çeyizciklerini güle güle kullanben de korkmaz vertex tencere aldım ama diğer parçalarını da tamamlamak istiyorum acaba çaydanlığı cezvesi ne kadardır vertex'in ? Sen de düdüklüsünü almışsın galiba
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan. Kalanların resimlerini de bekliyoruz:) Bu arada kenarı dantelli havlular dışında havlu almayı düşünüyor musun? Annem de çok yapmıştı o havlulardan ama ben çok kullanamam, nişanlım danteli hiç sevmiyor zaten. O yüzden onlar annemin hatrına sandık bekleyecek gibi duruyor:)
Bulursunuz inşallah daha vakit var Allah yardımcınız olsun canım.Bir de benim sözlüm İzmir de ona baktırabilirim.Tam olarak bu han nerede tarif edebilir misin dükkan ismiyle birlike
Canım çook beğendim çeyizciklerini güle güle kullanben de korkmaz vertex tencere aldım ama diğer parçalarını da tamamlamak istiyorum acaba çaydanlığı cezvesi ne kadardır vertex'in ? Sen de düdüklüsünü almışsın galiba
Hayırlı olsun. Devamını bekliyoruz.
Çeyizlerin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın
benım aldıgım tencere takımı ve duduklu cok hosuma gıttı canım duduklu tencerem 7 lt ve sebze baklagıller et tavuk olarak ayrı bölumlerı vaar ona göre cevrıyosun havasını alırken bosa brakıosn kenarından dugmeye basıp aclıo sonra kullanımı cok basıt ve cok guzel cnm tavsıye ederım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?