çeyiz alma adımlarım başladı :)))

bunlarıda bugun aldık :) el blenderim ve ütüm :))) salata kaselerı aldım fakat fotografını bulamadım kızlar onlarıda cekıp yarın atarım:))

Eklentiler

• $PHILIP~1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $imagesCA4SL04V.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 90
ve buda philips elektrikli süpürge makinemm:)

Eklentiler

• $FC8445_en_ucuz_philips_elektrikli_s__p__rge___hal___y__kama_makinesi_xmlseries_fc8445_257.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 67
Canım son aldıkların da çok güzeller maşallah, güzel günlerde kullan inşallah

ne güzel büyük parçalardan almışsın insan rahatlıyor bunlar aradan çıkınca:)) güle güle aşkla kullan canım

tatlım senin demliğin aynısından kayınvaldeminde var o kadar kullanışlıki anlatamam bende alıcam aynısından özendiiiimm güle güle kullan canım

kızlar el blender setini geri iade verdik:/ annem benim içime sinmedi daha iyilerine bakalım dedi,bugün merak ettim ütümü denedim varya süperdi jilet gibi yaptı valla :)) mobilyalarımıza baktık dün bellonadan bolivya salon takımını begendık :) hele begendıgımız buzdolabı harıkaydı :))

Yeni aldıkların da hayırlı olsun canım. Ütün Philipsin hangi modeli kaça aldın? Ben de Azur 4870/02 almayı düşünüyorum internette 240-250ye falan var ama, seninki de süpermiş o hangisi acba:)

Yeni aldıkların da hayırlı olsun canım. Ütün Philipsin hangi modeli kaça aldın? Ben de Azur 4870/02 almayı düşünüyorum internette 240-250ye falan var ama, seninki de süpermiş o hangisi acba:)

tatlım hemen söyliyim 160 170 tl aldım sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2gun önce aldım :) dayanamadım bugun test ettım varya harıka bı utuymus gerçektende hıc okadar 250 tl verme bunu gerçekten tavsıye edıyorum bıde utunun söyle bı özellıgı var mesela ütüyu pantolon kadıfe yada herhangı bıseyın ustunde unuttun dıyelım 30 snye ıcınde otomatık olarak kapanıyo

aldıkların cok güzel canım güzel günlerde kullanırsın ınşallah bende mayısın ılk haftası evlenıcem sectiğiniz mobilyanın fiyatı ne kadar acaba?

kızlar el havlusu mutfak için,6kaşık 6çatal aldım normal günlük için,kalplı salata tabagı,saklama kabı peynır vs için 4 adet,bunların fotosunu cekıp paylsıcam kızlrr :)

evet kızlar,bunlarda benım aldığım şeyler :) çatal kaşık almıştım bıraz ve el bzlerı aldım onların fotoğrafını bulamadım atamadım henüz :) reçelliğim beyaz kırmızılı bırseydı bulamadım byazını attım kızlar :) yorumlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• $11.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 115
  • $28dc87a5-3247-4ec7-a9fa-e32e58d06566.webp
    5 KB · Görüntüleme: 120
  • $13319_sehir_temali_kahve_yani_su_bardagi_804.png.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $gla9d23da0ba.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $gri-puanli-kalp-salata-kasesi-kasikli-2479971-220.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $images.webp
    3 KB · Görüntüleme: 113
  • $jkjj.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 120
  • $klm.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $pasabahce-3-lu-barrel-bardak-mavi1198968.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 104
bunlarda beyaz esyalarımız buyuk twyı bulamadım kızlar buyuk twmz bıtane daha var ankastre setimiz hazır evde o kurulu suanda :) mutfağımız sıyah beyaz.. nasipse mayıs 15 gibi dugunumuz :))) 2 ay flan kaldı

Eklentiler

• $blşk.webp
    5 KB · Görüntüleme: 124
  • $buzdolabı.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 102
  • $çmşr.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 102
  • $ORION_32_3D_DLED_2_buyuk.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
kızlar patatesli soyucum var ama bulamadım nette ykmden almıştım çok güzel bakın derim fotosunu bulamadım nette patates var ucunda gözlerı vs var harıka tatlı bısey :)

Eklentiler

• $.ydnlk.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $sdüt şisesi.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $sass.webp
    4 KB · Görüntüleme: 121
mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canım hepside çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…