Aldığı maaşı bize ev alacakları için babasına veriyor o yüzden ortak planlama yapamıyoruznormalde bzm adetlermze göre mutfak yatak odası kız döşer çamaşır m. bulaşık m fırın alır . kalanlarda erkek salon otrma odası tv buzdolabı geriye ne eksik varsa erkektir
ama biz eşimle herşeyi beraber aldık ortağa koyduk paramızı ordan harcıoruz bnce erkek arkadaşının davranışı yanlış ilerde eşin olcak onu sen al bunu al muhabbeti olmamalı ikinzide çalışıorsanız eğer koyun ortağa kendi evinizi kuruyorsunuz sonuçta
fırın ı söyledi annesi öyle demiş yani oda benden öğrenmeye çalışıyo kız tarafı ne alır diye bende karıştırdım işin şakası bana kitlemeye çalışıyo demem yani. Şimdi kız tarafı çamaşır makinesi fırında mı alıyo ben kabul etmemiştim Kız tarafı sadece bulaşık makinesi alır diyeAldığı maaşı bize ev alacakları için babasına veriyor o yüzden ortak planlama yapamıyoruz
Ooo bizimki daha zormuş duymasın ben Gümüşlüğe razı olıyım en iyisi miKız çeyizi daha zor erkekten incik cincik al al bitmiyor :) Allah kolaylık versin canım bizde beyaz eşya mutfak ve yatak odası kıza aittir. Diger eşyalar erkeğe :)
all all bitmiyor ki kız tarafının işi daha zorSlm kızlar erkek arkadaşımla daha şimdiden pazarlığa başladık. Eşya alışverişinde kız tarafı neler alır erkek tarafı neler alır. Benim bildiğim kız tarafı yatak odası,bulaşık makinesi, küçük ev aletleri, süpürge nevresim,perde mutfak eşyaları alır. Ama benimki Gümüşlük (tv ünitesi) yemek masasını da bana kitlemeye çalışıyoBana bi Liste çıkarabilir misiniz kız tarafı ne alır erkek tarafı ne alır?
Önemli olan gönüller bir olsunOoo bizimki daha zormuş duymasın ben Gümüşlüğe razı olıyım en iyisi mi
Slm kızlar erkek arkadaşımla daha şimdiden pazarlığa başladık. Eşya alışverişinde kız tarafı neler alır erkek tarafı neler alır. Benim bildiğim kız tarafı yatak odası,bulaşık makinesi, küçük ev aletleri, süpürge nevresim,perde mutfak eşyaları alır. Ama benimki Gümüşlük (tv ünitesi) yemek masasını da bana kitlemeye çalışıyoBana bi Liste çıkarabilir misiniz kız tarafı ne alır erkek tarafı ne alır?
Ailem normalde yatak odası ve bulaşık makinesini zaten kız tarafı alır diyo gücümüz yettiği kadarını alırız diyo.
fırın ı söyledi annesi öyle demiş yani oda benden öğrenmeye çalışıyo kız tarafı ne alır diye bende karıştırdım işin şakası bana kitlemeye çalışıyo demem yani. Şimdi kız tarafı çamaşır makinesi fırında mı alıyo ben kabul etmemiştim Kız tarafı sadece bulaşık makinesi alır diye
Slm kızlar erkek arkadaşımla daha şimdiden pazarlığa başladık. Eşya alışverişinde kız tarafı neler alır erkek tarafı neler alır. Benim bildiğim kız tarafı yatak odası,bulaşık makinesi, küçük ev aletleri, süpürge nevresim,perde mutfak eşyaları alır. Ama benimki Gümüşlük (tv ünitesi) yemek masasını da bana kitlemeye çalışıyoBana bi Liste çıkarabilir misiniz kız tarafı ne alır erkek tarafı ne alır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?