son 11 ay... cam ürünlerim ve tupperwarelerim var. başka birşeyim yok çünkü kararsızım ne görsem beğeniyorum ağlıyorum kızıyorum kendime. kafam çok karışık. ucuz olsun güzel olsun istiyorum.
aslında ne istediğimi bende bilmiyorum yaaa offf çıldırıcam yardım edin. aralık- ocak gibi herşeyi alıcam en çok indirime girdiği zaman ama ne alıcam. yatıyorum kalkıyorum ne alıcam ne alıcam... hangi marka daha güvenilir hangisi uzun ömürlü hangisinin özellikleri daha iyi hiç bir bilgim yok. etrafımdaki insanlardan da yardım almak istemiyorum çünkü hepsini kıskandırmak istiyorum. en güzel mutfak bizim mutfak olsun... hadi kızlar yüreğime su serpin bende en güzel tavsiyeleri not alayım. 
Şimdi buraya ennn beğendiğim ürünleri yüklüyorum...
yemek takımları kahvaltı takımları çatal kaşık bıçak takımları tencere takımları aksesuarlar. yatak örtüsü nevresim takımları onlar da var tabi.
uuff ... bu arada mobilyalar belli :)
salonum Mor- beyaz oturma odam L koltuk pudra pembesi-beyaz yatak odacım kırmızı-beyaz her yer beyazzzz :)):):) hadi kızlarrrr hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum

Şimdi buraya ennn beğendiğim ürünleri yüklüyorum...

yemek takımları kahvaltı takımları çatal kaşık bıçak takımları tencere takımları aksesuarlar. yatak örtüsü nevresim takımları onlar da var tabi.