çeyiz düzmekte olan ya da kısa sürede düzmüş olanlar yardımınızı ihtiyacım var :(:(

selendnz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
53
2
6
İstanbul
son 11 ay... cam ürünlerim ve tupperwarelerim var. başka birşeyim yok çünkü kararsızım ne görsem beğeniyorum ağlıyorum kızıyorum kendime. kafam çok karışık. ucuz olsun güzel olsun istiyorum. :( aslında ne istediğimi bende bilmiyorum yaaa offf çıldırıcam yardım edin. aralık- ocak gibi herşeyi alıcam en çok indirime girdiği zaman ama ne alıcam. yatıyorum kalkıyorum ne alıcam ne alıcam... hangi marka daha güvenilir hangisi uzun ömürlü hangisinin özellikleri daha iyi hiç bir bilgim yok. etrafımdaki insanlardan da yardım almak istemiyorum çünkü hepsini kıskandırmak istiyorum. en güzel mutfak bizim mutfak olsun... hadi kızlar yüreğime su serpin bende en güzel tavsiyeleri not alayım. :54:
Şimdi buraya ennn beğendiğim ürünleri yüklüyorum...
$20355_25276_9549-MS_calisma_large.webp $18357333.webp $arcelik_bulasik_makinesi_kampanya_1908.webp $pr_01_1768_max.webp $pr_01_4517_max.webp $simfer-3504-tek-gozu-wok_1882_.webp $38190_25331_K-3284-S_0302_web_large.webp

yemek takımları kahvaltı takımları çatal kaşık bıçak takımları tencere takımları aksesuarlar. yatak örtüsü nevresim takımları onlar da var tabi. :(:( uuff ... bu arada mobilyalar belli :) :16:salonum Mor- beyaz oturma odam L koltuk pudra pembesi-beyaz yatak odacım kırmızı-beyaz her yer beyazzzz :)):):) hadi kızlarrrr hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum

çeyiz düzmüş biri olarak,

geçmişe dönsem çeyiz işiyle uğraşacağıma,

her iki aileden de bu çeyiz paralarını alır, tatile gider,

evime çok az eşya alırdım diyorum..

böylelikle ilerde değiştirmek istediğimde ayyy ozaman bir sürü masraf ettik değiştirmeyelim demezdim..

çünkü çoğu şey gibi, yaş ilerledikçe zevkler de daha seçkin bir hale bürünüyor

çeyiz düzmüş biri olarak,

geçmişe dönsem çeyiz işiyle uğraşacağıma,

her iki aileden de bu çeyiz paralarını alır, tatile gider,

evime çok az eşya alırdım diyorum..

böylelikle ilerde değiştirmek istediğimde ayyy ozaman bir sürü masraf ettik değiştirmeyelim demezdim..

çünkü çoğu şey gibi, yaş ilerledikçe zevkler de daha seçkin bir hale bürünüyor

ama şimdi çeyiz olmazsa olmaz. eve ne gerekliyse iyi kötü birşeyler alınmak zorunda. çok eşya istemiyorum ne gerekliyse o. :)

ne alırsan al profilo bulaşık maknası ve arzum mutfak eşyası (robot) alma :19:

ve günlük kullanmak için 12 kişilik yemek takımı al çünkü kırılıyor :34:

Son düzenleme:
tatlıım yeni evli birisi olarak söylüyorumkii kesinlikle evini çok fazla eşyayla doldurma.. tozuydu temizliğiydi ona göre oluyor çünkü :( beyaz eşya şans işi zaten ona hiç bi şekilde yorum yapmıyorum yalnız ben mielemi bosch mu diye çok tereddüt etmiştim ve bosch alındı servisi daha fazla diyerekten..

herşeyi beğeniyorsun istiyorsun ağlıyorsun

en güzel mutfağa sahip olarak etrafındaki eşini dostunu kıskandırmak istiyorsun

sence biraz anormal düşünmüyor musun?

ağlayacak ne var yani evlen gir bi eve herşey alınır para olduktan sonra kendini niye yıpratıyorsun cansız varlıklar madde nesneler için?

para biriktir canım nakit para

evlilik zamanı git beğendiklerini al şimdiden alsan nereye koyacaksın o makinaları tencere tavaları

devir değişiyor sende değiş

Sence senin bu düşüncelerin sağlıklı mı?
Milleti'nde çok umrundaydı senin mutfağının güzelliği.
Te allahım ya ne kadar sığ yaşıyorsunuz.
Hayatın anlamı en güzel eşyalar benim olsun, herkesler beni kıskansın.
Bu düşüncelerle hiç mutlu olamazsın sen, çünkü herşeyin daha iyisi vardır.
3 sene sonra eşyalarının modası geçince depresyona giresin kesin
İşin zor valla kardeş ne diyim :ssz:

İnsanın hayalleri de, hırsları da vizyonuna bağlı olarak şekillenir. Belki bu arkadaşın herkesi mutfağımla kıskandırmalıyım tavrı biraz itici olabilir, ama empati kurup şunu da düşünmek lazım, bu kızcağız böyle şeylere hırs yapıp, tüm odağını bunlara verdiğine göre elindeki avucundaki en büyük hayalleri bunlar demek ki. :ssz:

Arkadaşım, ben senin yerinde olsaydım bu kadar takmazdım diye düşünüyorum tüm bunlara. Ama madem senin için bu denli önemliymiş o zaman umarım hem bütçene uygun, hem de göğsünü gererek gösterebileceğin bir mutfağın, daha da önemlisi mutlu ve huzurlu bir yuvan olur.

herkesi kıskandırma fikri bana da normal gelmedi. çünkü kendi kişiliğ oturmuş insanlar mutfak kıskanma gibi basit davranışlarda bulunmazlar. her şey gönlünüzce olsun.

Başkalarının ne dediğini boş ver...
Ev senin, hayat senin. . .
Neyi nasıl istiyorsan öyle yap..
Deneyimli birinden fikir almak güzel ama kendini böyle şeylerin arasında kaybedip ne yapıcam ben diyerek değil..
Ben yeni çeyiz hazırlıyorum ve herşeyi kendi zevkime göre, kimseyi düşünmeden aldım..
Kim ister beğensin, kim ister beğenmesin..
Bana ne ? Benim eşyalarımdan ona ne ?
Kıskandırmak düşüncen yalnış bence..
Birileri seni kıskanınca ne olucak ? Bundan zevk mi alacaksın ?
Böyle yaparak kendini sıkarsın ve inan bana kalbin karalır..
Sonra mutlu olsan bile mutluluğundan hiçbişey anlamazsın...
Güzel günlerin bunlar, tadını çıkar, boğma kendini bu kadar..

Ömür boyu mutlu olursun inşaAllah...

Son düzenleme:
siyahı bende çok düşündüm mutfağa almayı buzdolabı ve bulaşık makinesini ama vestele çok içim sinmedi ve siyahın kullanımınn herkes zor olduğunu söyledi ve bende siemensin buz dolabını aldım gri bulaşık makinesinie ankastre aldım çok şık duruyo bir bak istersen:55:

benimde 10 ay kaldı düğünüme daha ortada hiçbir şey yok senin yine az çok bir şeyin varmış bu kadar çok sıkıntıya girme arkadaşım nasıl olsa her şey tamamlanır

Ilk önce şunu belirtiyim kiskandirma dusuncen çok yanlış....Zaten sitede ceyizimiz için biz neler aldık bölümü var herkes fikir amaçlı aldıklarını orda sergiliyor ordan da yardım alabilirsin...

Back
X