- 2 Ağustos 2015
- 108
- 101
- 23
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
ben de bilmediğimden sordum var mı böyle bişey diye :)ceyiz gormeye hediye alindigini da ilk defa duydum zaten dugunde taki takacakmissiniz.gerek yok bence.
gercekten birde sermedinmi bunun ceyizi yok diyorlar ondan dolayi serdim o dusunceyle..Hala çeyiz görme diye bişey var mı yahuBanane senin donundan !
Istemiyorduysaniz yapmasaydiniz keske.gercekten birde sermedinmi bunun ceyizi yok diyorlar ondan dolayi serdim o dusunceyle..
bi arkadasin ceyizinde ozel camasirlar serilmis erkek gelince ustunu kapatiyorlardi bayanlara aciyorlardi o kadar da degil dediydim
Çeyiz görmeye erkek tarafını çağırmıyorlar mı? Bak biz kız tarafı olarak neler düzdük siz de görün diyeKime sorsam bilemediğimden buraya konu açıyorum.Arkadaşım evlenicek bugün için de çeyiz görmeye çağırdı fakat ben daha önce hiç gitmedim.Hediye v.s almak gerekir mi gerekirse ne almalıyım? Bu arada düğüne de gidicem ve takı takıcam ama şimdi boş elle gitmek ayıp mı olur bu işin usulü nedir bilemedim.
hayır evlenırken ev oturmasına hedıye alınır yenı gelin evınde zaten hersey vardırKime sorsam bilemediğimden buraya konu açıyorum.Arkadaşım evlenicek bugün için de çeyiz görmeye çağırdı fakat ben daha önce hiç gitmedim.Hediye v.s almak gerekir mi gerekirse ne almalıyım? Bu arada düğüne de gidicem ve takı takıcam ama şimdi boş elle gitmek ayıp mı olur bu işin usulü nedir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?