-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

boşta koy doluncada koy hepsine bakarız bizopuyorumnanaktan
temem koycem ama silcem alıntı etmiyin emiohaoldumsmile

Hayırlsı olsun canım...

Bizde çarşamba tuttuk evimizi..Yarın depozitoyu vericez ve artık bizim evimiz

sizede hayırlı olsun canım
siz gene ucuz tutmuşsunuz istanbulda ateş pahası evler hee iyi para çıkışı oldu dün bizden

temem koycem ama silcem alıntı etmiyin emiohaoldumsmile

sizede hayırlı olsun canım
siz gene ucuz tutmuşsunuz istanbulda ateş pahası evler hee iyi para çıkışı oldu dün bizden

Yalıtımı iyi olsun çok katlı olmasın kirası çok olmasın diye şehirden uzak bir yerde tuttuk evimizi :hulya:

kızlar sinirim cok bozukta dun gece 1 de bi özel mesaj aldım daha mesaj sayısı 100 olan bir üye benim avatarımı gördukce rahatsız oluyormus mahrem seyleri dısarıya yansıtıyomusum sanki foto benle herif işte özel bir nedenimi varmış neden böyle foto koymusum baska guzel şeyler koyacakmısım rahatsız oluyormus gördukce buda kendi fikriymiş gece gece tepemin tası attı ya ne insanlar var

aman yaw you_know deseydin bende senin varlığından rahatsızım :jeyyar:
Çok konuşmasınlar kime ne be ister siz olursunuz ister başkası mesela BıZ

aman yaw you_know deseydin bende senin varlığından rahatsızım :jeyyar:
Çok konuşmasınlar kime ne be ister siz olursunuz ister başkası mesela BİZ

şöyleki

arkadaşım öncelikle merhaba.ben bir konu hakkında size küçük bir sorum olacak.

kullandığınız avatar bana çok ilginç geldi.acaba özel bir nedeni varmı?yani keşke başka bir resim koysanız ben gerçekten rahatsız oluyorum.

mahrem şeyleri yansıttığını düşündüğüm resim yerine bence çok daha güzel bir resim koyabilirsiniz....

tabi bu benim fikrim sadece paylaşmak istedim...

Arkadaşım bu arkadaş kim kaç msjı var mesela mujde yeni üyelik açmış olabilir mi?
Kız mujde misafir mujde bak yapma öyle şeyler haaaaaaaaa

ev bu kızlar biz birinci katı tuttuk girişin üstü iki merdivaen çıkılıo
sıfır ev minik bişi

Son düzenleme:
Arkadaşım bu arkadaş kim kaç msjı var mesela mujde yeni üyelik açmış olabilir mi?
Kız mujde misafir mujde bak yapma öyle şeyler haaaaaaaaa

valla o an şüphelenmedim deil 100 mesajı fln var avatarında bebek fotosu var ama müjde evlenmeden hamile kalan biri olaraktan avatarımdan rahatsız olmaz

lepi çok güzel görünüyor Allah içinde mutlu, huzurlu, sağlıkla sıhatle oturmayı nasip etsin sıkıntısız dertsiz aşk yuvanızda:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…