-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bencede canım hem ne varmış ben anlamadım snn aavatarında bence o başka niyetle bakmışta öyle görmüşaklinialirimsmile

you_knowcum böyle yorumlar yapanla çok çıkar yaa takmıycaksın kafana

:roflol::roflol::roflol: ona az bile bu resimler şakkıdı

e yani bu arada bişi farkettim 2 gundur devamlı bizi takip eden biri var altta daha önce varmıydı bilmiyorum hiç mesajı yok ama devamlı altta bakınca mor görünüo zaten gelince anlarsın az önce burdaydı

cute çok hoş bindallı ve elbisen çokta yakışmışş :)) bi bindallı sevmeyen ve giymeyecek ben varım sanırım bu topicte :))

ben de giymeyeceğim bacım

bugün cuma ödeme alma ve verememe günü bizde çok yoğun olucam kesin eyvahedigeldismile

çok güldüm yaaaa alıyonuz ama veremiyonuz he :)))
alma ve verememe günü

evimizi dün tuttuk biz:kedi:
akşam akşam gittik kontrat imzaladık anahtarı aldıkopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canımmmmm,gördüm evceğizini,mis gibi günler geçirin inşallah içinde

misafirle birlikte gelmiş bulunuyorum sizlere bir sorum var avatarımdan rahatsız olan varmı

o nasıl soru yaaaa,
sen böyle şeylere takma kuzum,
daha dün gece düşündüm nan ne güzel ben niye böyle bir şeyler bulamıyom diye,
anlayacağın çok seksüüüüü bacım,kıskanıyolar ondan,ya da hamiş kaprisi de olabilir kaydirigubbakcemile3

bol nohutlu evler ev alanlara :jeyyar:

AMİNNNNNN,AMİNNNNNNNNNNNNNNNN,AMİNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah
ağzından bal damlıyor yavrum sabah sabah kaydirigubbakcemile3

bebiskomm; 8mart'tan beri hiç mesaj yazmamışsın
şu anda buradasın
istersen buradan başla....bizim yazdıklarımızı okuyorsun,hakkımızda bir şeyler öğreniyorsun
ama kendin bir ses bile vermiyorsun.......
hadi sen de bir şeyler söyle

teşekkürler kızlar
buarada dilek takma ne takıosun ki buraya yazmiyip sana yazıo özelden salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…