-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gulsunum canım,balım hoşgelmişsin,
stres yapma,söylemesi kolay belki ama rahat olmaya çalış,
bol bol dinlen,düzenli uyu,gidebiliyorsan bir sauna hamam gibi bir yere git,gevşe biraz,süper olursun yani.
yazamıyorsan da zorlama....
önemli olan şimdi kendini iyi hissedebilmen canım...
sonrasında nasılsa döner buraya dökersin içindekileri,olan bitenleri...

canım ya şimdi okudum ben de neler yazıyorum düğün stresi yaşıyorsun diye,
offf üzülme ne olur,bir kapı kapanır bir diğeri açılır,
böyle düşün...

yok canım.. işe diye gitti... liste vermişler... o şekilde öğrendi...

neyse canım yaw düşünme bence hiç
Allah büyüktür unutma hiç dua et bol bol herşey olacağına varır.
Nişanlın sağlıklı olsun önemli olan bu düşünme şimdi istersende hiç yazma.
Sonra konuşuruz yorma sıkma kendini şimdi

nasıl ya :a015::1no2:

canım ya şimdi okudum ben de neler yazıyorum düğün stresi yaşıyorsun diye,
offf üzülme ne olur,bir kapı kapanır bir diğeri açılır,
böyle düşün...

sağolun kızlar... bizde hayırlısı diyoruz... çok uzaktı orası.. belki daha yakın bir yerde bulur diye avutuyoruz kendimizi... bakalım artık ne olcak...

ay gulsuncum ya çok üzüldüm
inş en kısa zmnda yeni bi iş bulur
vardır elbet sizinde bi nasibiniz biyerlerde
belki daha güsel bi iş bulur

aynen canım bulunur Allah yardımcınız olsun..
ama bırakın bu günlerin tadını çıkartın 1 kez yaşıycaksınız boşverr....

gülsüün canım üzülme nolur rabbim büyük elbet şer sanılan bu olayda bile muhakkak bir hayır vardır ve en iyi şartlarda daha güzel bir iş bulur

ayyy gülsun düğün arifesinde gercekden kötü olmus ama herseyde bi hayır vardır dedğin gibi inşallh daha yakın ; sartları daha ii olan bi yerde işe başlar....

malesef kurumsalız diye geçinen firmalar böyle canım... mesai bitimine 1 saat kala söylerler...

amamn canım yaa şurda 8 gün kalmış keyfinin çıkarın şimdilik düşünmeyin bunları allah açaçr bi kapı mutlaka bugünlerin tadını çıkarın en iisi siz sonra balayı dönüşü düşünürsünüzü

ay gulsuncum ya çok üzüldüm
inş en kısa zmnda yeni bi iş bulur
vardır elbet sizinde bi nasibiniz biyerlerde
belki daha güsel bi iş bulur

aynen canım bulunur Allah yardımcınız olsun..
ama bırakın bu günlerin tadını çıkartın 1 kez yaşıycaksınız boşverr....

gülsüün canım üzülme nolur rabbim büyük elbet şer sanılan bu olayda bile muhakkak bir hayır vardır ve en iyi şartlarda daha güzel bir iş bulur

inş. kızlar... bizde öyle umuyoruz... vardır bir hayır diyoruz... zaten herşeyin bu kadar mükemmel gitmesi enteresandı...nazara geldik falan diyorum bazen..

gulsunn uzulme derim ama uzulursun bak ben neler yasadım ada az cok bilir dügünden sonra eşim baska yere iş görüşmesine gitti tmm gel basla haftabası dediler oda guvendi işten cıktı daha sonra dier yeri ara ara tlf cıkan yok en sonunda bi tlf tadilattayız kusura bakmayın şimdi eleman ihtiyacı yok eşim 2 ay işsiz kaldı daha sonrada kaç tane iş değiştirdi çok kızdım çok ama şimdi çok şükür mükemmel bir işi var allaha şükür sende sakin ol cnm bak dugun olsun bitsin hayırlısı bu olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…