-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyy gülsun düğün arifesinde gercekden kötü olmus ama herseyde bi hayır vardır dedğin gibi inşallh daha yakın ; sartları daha ii olan bi yerde işe başlar....
inş. canım..

bizde öyle olsun istiyoruz ama ... aklımızdan çıkmıyorki hiç... oda bunalıma girdi resmen ve çok agresif olmaya başladı(

canım sende zor günler atlatmışsın... inş. balayından sonra herşey normale dönerr...

böyle hayırlı işler de hayırla şer birlikte gezerlermiş bol bol dua et selamete çıkarsınız inşallah
sürekli dua ediyoruz canım.. inş..

gülsün rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar

adacım alsak vercekde alamıyoz ki

bende gidelim diyip duruorumda kocişe oda soguk dio bakalım cok istiyorum ama sogukmu olur gercekten bide haftaiçi kimse olmaz herhalde
hafta içi sakin olur tabi ama kafa dinlersiniz gazete dergi fln okursunuz
hava iyi gibi ya ben akşamları yürüyüşe fln çıkıorum üstünğze bişiler alırsanız üşemezsinizdeeee

ASLINDA bizde gitsek alsak pascalı da nasılsa vapura köpek alıyorlar ne güzel dolaşırız.

cnm ben yıllarca yazları adalrada geçirdim o yüzden ada bana huzuru ifade edio o yüzden ada diyip duruomm
bencede köpekle fln güzel olurr

ay vallahamı kıs düğünmü nişanmıydı snnki:kedi:

cnm bnm kına ertesi gün nikah. kınadada kalıcı makyaj olacak,nikahta da nikahta gerek yok die düşünmüştüm ama maalesef nikah saati erken fotolar sonra çekilecek bende makyajım aksın istemedim cildim yağlı olduğundan hemen akar bende gideceğim kuaför işini güsel yapıyo, tüm oradan çıkan gelinlerin fotoları var albüme baktım güzel

ayy ofisteki nette bi sorun var anca düzeldi..gelebildim :))

gülsüncüm tatlım sıkma canını.. demekki yiyecek ekmeği başka biyerde.. Allahım yardımcı olur en kısa zamanda inş..

gülsüncüm üzüldüm cnm çok yaa bizim şirkette öle mesai bitimi 18 ya 5 kala çağırıyo dio çıkarıldın.iğrenç bi durum..
inş. daha hayırlı olur sizin için..

ayy ofisteki nette bi sorun var anca düzeldi..gelebildim :))

gülsüncüm tatlım sıkma canını.. demekki yiyecek ekmeği başka biyerde.. Allahım yardımcı olur en kısa zamanda inş..

gülsüncüm üzüldüm cnm çok yaa bizim şirkette öle mesai bitimi 18 ya 5 kala çağırıyo dio çıkarıldın.iğrenç bi durum..
inş. daha hayırlı olur sizin için..

sağolun kızlar... umarım dediğiniz gibi güzel şeyler olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…