- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.521
benim kociş salı izinli adalaramı gitsek hı napsak soğuk olmazmı daha
böyle hayırlı işler de hayırla şer birlikte gezerlermiş bol bol dua et selamete çıkarsınız inşallahinş. kızlar... bizde öyle umuyoruz... vardır bir hayır diyoruz... zaten herşeyin bu kadar mükemmel gitmesi enteresandı...nazara geldik falan diyorum bazen..
ben seviorum öle aktiviteleri insan enerji doluyoorrr
inş. canım..ayyy gülsun düğün arifesinde gercekden kötü olmus ama herseyde bi hayır vardır dedğin gibi inşallh daha yakın ; sartları daha ii olan bi yerde işe başlar....
bizde öyle olsun istiyoruz ama ... aklımızdan çıkmıyorki hiç... oda bunalıma girdi resmen ve çok agresif olmaya başladıamamn canım yaa şurda 8 gün kalmış keyfinin çıkarın şimdilik düşünmeyin bunları allah açaçr bi kapı mutlaka bugünlerin tadını çıkarın en iisi siz sonra balayı dönüşü düşünürsünüzü
canım sende zor günler atlatmışsın... inş. balayından sonra herşey normale dönerr...gulsunn uzulme derim ama uzulursun bak ben neler yasadım ada az cok bilir dügünden sonra eşim baska yere iş görüşmesine gitti tmm gel basla haftabası dediler oda guvendi işten cıktı daha sonra dier yeri ara ara tlf cıkan yok en sonunda bi tlf tadilattayız kusura bakmayın şimdi eleman ihtiyacı yok eşim 2 ay işsiz kaldı daha sonrada kaç tane iş değiştirdi çok kızdım çok ama şimdi çok şükür mükemmel bir işi var allaha şükür sende sakin ol cnm bak dugun olsun bitsin hayırlısı bu olsn
sürekli dua ediyoruz canım.. inş..böyle hayırlı işler de hayırla şer birlikte gezerlermiş bol bol dua et selamete çıkarsınız inşallah
canım çok sıkkın kızlar.. nişanlım işten çıkarıldı....mafoldumben
hafta içi sakin olur tabi ama kafa dinlersiniz gazete dergi fln okursunuzbende gidelim diyip duruorumda kocişe oda soguk dio bakalım cok istiyorum ama sogukmu olur gercekten bide haftaiçi kimse olmaz herhalde
ASLINDA bizde gitsek alsak pascalı da nasılsa vapura köpek alıyorlar ne güzel dolaşırız.
cnm Allah yardımcı olurda inş. daha iyi bi iş çıkar karşısına
gülsün rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar
adacım alsak vercekde alamıyoz ki
ay vallahamı kıs düğünmü nişanmıydı snnki:kedi:
ayy ofisteki nette bi sorun var anca düzeldi..gelebildim :))
gülsüncüm tatlım sıkma canını.. demekki yiyecek ekmeği başka biyerde.. Allahım yardımcı olur en kısa zamanda inş..
gülsüncüm üzüldüm cnm çok yaabizim şirkette öle mesai bitimi 18 ya 5 kala çağırıyo dio çıkarıldın.iğrenç bi durum..
inş. daha hayırlı olur sizin için..
Bence de ama ben organize etmek istemiyorum ki zaten bu pazar gidemeyiz kardeşinin doğum günü.
sen bunu önümüzdeki haftalarda kullanırsın bu haftayı akışına bırak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?