-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gizem sevindim canım her şeyin iyi olmasına
ayrıca bu eklediklerin ilginçmiş,ama türkiye de ki hiçbir gelinde görmedim ben ya böyle yurt dışı gelinleri hissi uyandırdı bende,sanki kendim olmam gibi hissettirir bana ya da çevremde ki garip bakışları şimdiden hissedebiliyorum o yüzden böyle düşünüyorum

saol tatlım, yaa sanırım dilekcim demiş böle yop tarzı çanta gibi çiçekler var diye, siz de sormuşunuz nası bişi olduğunu bende resmi vardı ekliyim de görün dedimm boshayallersmile

bu arada gelinlik bölümüne el çiçekleri ekliyorum, bakabilirsinn yerimseniben

canım öyle yaa benim cildimde çok yağlı makyaj falan kalmıyo mecburen yaptırcam yani

Gülsün üzülmemeye çalışın.Hayırlısı böyleymiş demekki..Eminim en kısa zamanda güzel bir işe girer nişanlın.İçinizi serin tutun..

8 gün kalmış düğününüze düşünmemeye çalışın bugünlerin keyfini çıkarın..

Dikkat Dikkat sevgili you_know kızlar hamamına bekleniyorsunuz :) speedy sende gel :)you_know'un kulağını çekicez

bosvercim teşekkür ederim canım... bakalım.. bir şekilde geçicek bu günler... üzmemeye çalışıyoruz kendimizi..

işte benim gelecekteki çiçeğimmm, bayılıyorum böle kırmızı-beyaz uyumunaa boshayallersmile opuyorumnanaktan hem beldeki kuşakta sırıtmaz bölece kaydirigubbakcemile3

büyüklüğü isteğe göre ayarlanır canım, ben renkler açısından koydum resmi zemuszemus

evet gercekden hos bi uyum olmus kırmızı beyazz ama böcükğünde dediği gibi az olmus daha yoğun kullnılsa daha hos olabilir belkim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…