-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya ben çeyizlik bişeler aldım ama eksik var mı sizce kızlar?

bade çaydanlik
çelik tencere takımı
teflon tencere takımı
kahvaltı takımı
yemek takımı
çatal bıçak vs seti
2 çeşit nevresim takımı
1 pike takımım var.

yatak odasının perdesinden halısına kadar herşeyi bize ait.onları da alıcaz evlenirken. eksik kalan bişe var mı?:kedi:

yatak örtüsü almamısın yani ilerde alacam dediğin için sölemedim bide bardak fln hani çay bardagı su bardagı sonra 2 tane fln borcam al cok işine yarar ben herseyi onda yapıyorum

sonracıma günlük kullanmaya yemek takımı almadıysan eger ikeada cok guzel siyah takım var ben aldım ondan sade siyah ama cok guzel

mutfakta kullanacagın plastik kaplar fln bişiler karıstırmak için çok işine yarar bide clipso düdüklü tencere işte baharat takımı daha eksik cıkarayımmı :kedi:

mutfakta kullanacagın plastik kaplar fln bişiler karıstırmak için çok işine yarar bide clipso düdüklü tencere işte baharat takımı daha eksik cıkarayımmı :kedi:

ay ya ben de hiç ıvır zıvır yok onları hiiiç almadım.baharat takımı da almadım..günlük yemek takımım da yok benim amma eksiğim var o zaman yaaaamafoldumbenmafoldumben

ayhh kızlar demin farklı memleketlere gelin giden kızların yazılarını okudum ve oturdum agladım yaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…