-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zor olmuomuki yhaaa:çok üzgünüm:

olmazmı seker daha dun ağladım sevmiyorum burayı die şimdi mersinde havalar ne guzeldir subatta gittigimde agaclar çiçek açmıstı beyaz pembe heryer dun annemle konustum kısa kollu giyiyolarmıs yaz geldi oraya mersinin tadı şimdi cıkar en cok bu zamanları seviodum orda sahildeki cafelerde kahvaltı yapcaksın deniz karsında tepende gunes mafoldumben dun aglayınca kocişde dedi sen burda yapamıcaksın yaz gecsin tasınırız üzülme die bakalım hayırlısı

ben nabcam yha :çok üzgünüm:

aman be yakın yozgat kayseri mersin istanbuldan yakın en azından ama zor oluo ilk baslarda ailemden deilde mersinde uzaklastıgıma üzülüyorum ben

you_know senin istanbula aşık olman lazım kız deniz,güneş,yeşillik,boğaz,ortaköy bunları unuttun mu bilmiyorumkismile ben seni mutlu sanıyordum burda?

you_know senin istanbula aşık olman lazım kız deniz,güneş,yeşillik,boğaz,ortaköy bunları unuttun mu bilmiyorumkismile ben seni mutlu sanıyordum burda?

ya istanbulu seviyorum ama mersine aşığım boshayallersmile ya burada ortaköye gitmem için 3 araç değiştiriyorum ama mersinde deniz kenarı gidiyim desem 2 dk apartmandan aşağı inmem yeterli mesela ben deniz kenarında oturmaya alıskınım mersinde heryerden deniz görünür ama burda mafoldumben valla burdada daha yeşillik görmedim 2 gundur eşim evdeydi sınav çalışıo die çıkamadık ama salı günü ya adalara yada emirgana gitcez laleler malum açmış ama mersini daha cok seviyorum işte mafoldumben

Güzel gelinler selamlar nasılsınız
Denizi çok merak ediyorum çok az nete giriyor en son sözlenmişti onu biliyorum
Bi fikriniz varmı ne yapmakta olduğu hakkında
İnşAllah sevdiğine kavuşma yolundadırhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…