-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geldim canım burdayım bugün ev boya oldu. koçtaştan bi kaç şey aldım.onları eklicem

kızlar bu yatak odam için abajur.alt kısmı metal rengi. çok hoşuma gitti dokunmatik alt kısmına dokununca kademe kademe ışığı azalıp artıyor

bu da mutfak için bambu perde

ada gelmemiş daha sonrada dilek bana yazmıosun der dunden beri bekliyoruzalsanaalsanasmile:sinifsinif:

aa bende istiom bu bambulardan mutfak için
çok kullanışlı bunlar bizde var annem çıkarıo terasta yıkıyo kurutup asıo miss
ama ben abajuru göremedimm
güle güle kullan em. evinde boya olmuş ne derler buna bilmem
hayırlı olsun mu denir işte anla sen

sağolun kızlar yaa
valla alıoz işte yavaş yavaş
ya sevindim kullanışlı olmasına zeynep mutfakta mı kullanıyosunuz siz de

gördüm şimdi cnm
yok ama biz bi ara mutfağa taktık
yağ oluo fln die annem kaldırdı onun yerine çok farklıymış gibi jaluzi taktı ( o daha beter hiç temizlenmio araları silip duruoz ha bire )
bunu balkonu kapattırdık oraya taktık şık durdu
çok kullanışlı çok memnunuz
annemde diodu mutfağına bambulardan al die öyle yapıcaz bizde
çıkartırsın yıkarsın balkonda fln işte kurut as perdeden daha kullanışlı valla kirde göstermio bu renk bizimkide

selam kızlarr
nasılsınız bakalım
ösledinizmi benii

kıslar bütün söyleyenlerin isimlerini yazdım ayakkabıma , o kadar oynadım o kadar oynadım ama hiçbiri tam olarak silinmemiş yaww

beyaz olanlarıda var bunların onlardanda uyarsa odalara düşünüyrm ben
annem dantel perde ördü onun altına beyazlarından düşünüyrm
normal güneşlik pek sevmiyrm aslında
stor perdelerde pahallı olur
kiracı olucaz sonuçta bakalım her yere uyacakmı sonra
en gzli böyle ölçüleri kadar alcan olcak

zeynepcim jaluzi hepten beter annemde de vardı zor temizlenio. ya bunun da üstüne mutfak ve banyo için uygun değil yazıo ama eve gelince gördüm. ya nolcak bişi olmaz

yoo biz kullandık mutfakta
hiçbişiy olmuo
bazen silioruz üstünde bazen yıkıyrz bişiy olmaz em gayet kullanışlı
o jaluziler çok zor temizlenio kimse almasın valla eziyet

foto varda eşimin bilgisayarındaki fotoğraf programları profosyonel programlar bi türlü becerip normal jpeg yapamadım .
yapar yapmaz yayınlıcam kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…