-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Pınar ne güzel gülüm
Em perdenle abajürünü beğendim bende. O perdeler çok şık duruyor kesinlikle. Arkadaş kullanıyor mutfağında çok memnun hatta. Ben kapalı balkonlar için alacaktım hasırlardan içerisi karanlık durmasın diye vazgeçtim. Arka taraflar zaten güneş görmüyor diye.
Ada ve masal evi yok henüzzzzzzz.

lepim biz hallettik o işi yunan adalarına gidiyoruz turla... hayalimizdeki gibi ...

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmmmmmmmmmm, istanbuldaydım bugün gezdim bi güzel, miniatürk e gittik, bayıldım yaaaaaaaaa, siz nasılsınız bakalım, ne var ne yok, ada resimleri koydu mu

kız grace hiç anlatmıosun hee:)
yunan adaları he ne güzel sana da hayırlı olsun güzleim

Kızlar bana yardım edin lütfenn
Bugün eşyaları beğendik..
Yemek odası beyaz lake,köşe koltuğuda beyaz deri
Koltuğun yastıklarını renkli yaptıralım diyoruz duvarlarda renkli olsa sizce nasıl olur..

off hergün bişey peşine koştruyroumm sormaaa vaktim yokk yaaa çeyiz aldım bol bol işte 2 ayım kaldııı eyvahedigeldismile

yastıklar renkli olsun duvara renkli tablolar asarsın duvarı renkli yapma bence aksesuarların renkli olur

tek bi duvarı renkli de yapabilirsiniz odaya biraz canlılık verir

kuzuu ayakkabıya bayıldım ya bak müjdede merak ediodur buraya eklede baksınzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…