-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay sipit ya da ece ikinizi karıştırıom ben bakın bakiyim panelinizie birinize yazdım
dönün bana hemen yoksa sanal saldırı yapcam size yaa

2 gelinlik al dugunde istedigini giyersin diye kaynanasının ısrar ettigini sölemeyi unutmusumkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

hmmm evet evet bencede

ama tahminlerime göre o kızın benimle sorunu var kafamçokkarıştı
Genelde benimle konuşuyor bayanssulusmilebayanssulusmile
benimle sidik yarıştırıyor:sm_cool::roflol:alkisalkisalkis

hahaha knowcum bide şey diyodu kaynanası kasayı soyup gitseydin bu kadar telaşlanmazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahah sipit delisin sen ben hiç denk gelmedim ya dikkatimi çekti ama aranız iyi ya hani genel olarak şüphelenmemiştim bu topicten çıkmamak lazım neler oluyoda görmüos

hahahah sipit delisin sen ben hiç denk gelmedim ya dikkatimi çekti ama aranız iyi ya hani genel olarak şüphelenmemiştim bu topicten çıkmamak lazım neler oluyoda görmüos

bende başta şüphe etmedim ama baktım bayağı var sorun.
aramız yine iyi ama belki de bana öyle geldi :1shok::1shok::1shok:

lepicim repi bana verdin bende süperrsin yazdım

kız speedy aranız iyi diyolar yoksam sen beni mi diyonn

o ne anlamadım :dilcikar:

bebiş şöyle şimdi.. facede benim fotolara bakarken dilek Ogün Sanlısoy un fotolarını görüyo benlen falan konser fotolarıda var.. meğer o da ben gibi Ogüncüymüş :)) Ogüncüler kendi aralarında Ogündaş derler birbirlerine :)) ondan yanee :)) opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

lepi doğru dedin dedim ya sana kız

haha doru yaniakannehir
ay dedim durduk yere suçsuzun günahını aldım ama haklıymışım demekki bi bana değilmiş
geçen bi kaç ters lafı oldu dedim neyle yarışıoz
ne desem benimki böle benmki şöle
bence sallıo bazı şeyleri ondan da var biraz müjdecilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…