- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.501
bebiş şöyle şimdi.. facede benim fotolara bakarken dilek Ogün Sanlısoy un fotolarını görüyo benlen falan konser fotolarıda var.. meğer o da ben gibi Ogüncüymüş :)) Ogüncüler kendi aralarında Ogündaş derler birbirlerine :)) ondan yanee :)) opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
lepicim repi bana verdin bende süperrsin yazdım
kız speedy aranız iyi diyolar yoksam sen beni mi diyonn
bebiş şöyle şimdi.. facede benim fotolara bakarken dilek Ogün Sanlısoy un fotolarını görüyo benlen falan konser fotolarıda var.. meğer o da ben gibi Ogüncüymüş :)) Ogüncüler kendi aralarında Ogündaş derler birbirlerine :)) ondan yanee :)) opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
hahahaknowcum bide şey diyodu kaynanası kasayı soyup gitseydin bu kadar telaşlanmazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ogunculer ogundas dermiş yalan bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ogun benim leynnnnnn yıkılınalsanaalsanasmile
okucam seker şimdi bahceme bakmıstımöle derler tabi kuzum yahuu :)) haberi okudunmu sen yaaaa etkilendim diyom aloo bilmiyorumkismile
bide kim demişti işi de yalnış hayal diye
şimdi baktım kesinlikle yalan bence o kız en fazla 18 yaşında konuşması bile hafif emolukj var :jeyyar:
sipidikaydirigubbakcemile3
hatice okudummafoldumben yazık ya ne kadar duyarlıymıs
gulsunnn repine bak
sipidi bak ne dicem gecenlerde bişiler anlattı bi olay bana oda abartı gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?