-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

12 yaşında bir çocuk bir kadına tecavüz etmekten yarğılanıyormuş. Üstelik çocuğun avukatı da bayanmış. Mahkemede bayan avukat, çocuğun pipisini dışarı çıkarıp eline almış ve sallayarak;
- ''Hakim bey, bu çocuk bu ufacık pipisiyle bu kadına nasıl tecavüz edebilir?''...
Tam bu sırada çocuk avukatın kulağına eğilerek fısıldamış;
- ''Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedicez!''...

yok be gitmedimmmmm canım.

Kızlar ne var ne yok gerileri okumadım yaramazlık yok di me?j Hemen Adanın albümüne bakacağım fotolar gelmiş miiiiiiiiiiiii acep

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

mayısın 16 sına çok az kaldı günlerim sayılı heyecan tavan yaptı ayrılık hüznü çoktan çöktü ben şehir dışına gelin gidiyorum(bunu da her seferinde nie yazıosam:))başta planımız düğün gecesi ve düğünden sonra otel de kalmaktı ama dün değişti burdaki evimiz de giriyoruz(utangaç smile)eşyalarım evimizde zaten düğünden sonrada eşyalarla birlikte gitcez.yatak odamı güzelce derleyip toplıycam temizliycem hazır hale getircem SıZCEYENı GELıN YATAĞI VE YATAK ODASI NASIL SÜSLENMELıDıR??

you canım orta kestane aslında saçlarım sıcak çikolata fkt
saçımın cinsi biraz tuhaf normalde siyah ama sol tarafımda kızıllık var ne renk boyadıysam orası hep öyle kaldı boyada tutmuo kuaföre boyatıom onlarda da öyle oluo sıcak çikolata da biraz kaybolmuştu ama şimdi daha koyu olsun istedim

bu arada pınar düşmüş cnm benim nazarı olsun
ece çeyiz eklemiş güle güle kullansın

kızlar kaçıyrm şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…